Бившият лидер на британските лейбъристи и влиятелният консерватор Иън Дънкан

...
Бившият лидер на британските лейбъристи и влиятелният консерватор Иън Дънкан
Коментари Харесай

Британски депутати започват кампания срещу ваксинационните паспорти

Бившият водач на английските лейбъристи и авторитетният реакционер Иън Дънкан Смит са измежду повече от 70 депутати в английския парламент, които стартират акция против издаването на, предава БНР.
Междупартийната група разгласи, че всяко условие да се потвърждава имунизационния статут за достъп до работа, бизнес или услуга е дискриминация и ще породи разделяне на обществото.
Това става откакто „ Дейли телеграф “ заяви, че са планувани няколко пилотни теста за издаване на Covid паспорти.
Правителството твърди, че още не са взети съответни решения по въпроса за такива документи, само че министър председателят през вчерашния ден уточни, че те биха били потребни и че живеем в свят, в който сигурно ще бъдат изпозвани имунизационни паспорти.
 Препятствия пред въвеждането на имунизационния паспорт Препятствия пред въвеждането на имунизационния паспорт
В Израел към този момент има „ зелен паспорт ”. Европейският съюз към момента разисква дигитален документ за имунизиране. Председателят на Евр...
В момента в Англия е в ход изследване дали въвеждането на такива паспорти ще помогне за отваряне на стопанската система, като това визира даже визитите на пъбовете, както и отварянето на театрите и стадионите.
Спорната мярка докара до невиждано сливане на такива върли политически врагове като Джереми Корбин и Иън Дънкан Смит. А водачът на либералдемократите Ед Дейвид подлага на критика държавното управление за опит за налагане на „ низък авторитаризъм “.
Много депутати от Консервативната партия на Борис Джонсън упорстват за по-бързото унищожаване на локдауна. Според тях имунизационните паспорти ще бъдат следващо ограничаване, а не завръщане към естествен живот в случай, че всеобщото имунизиране е сполучливо.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР