Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов изрази голямата си болка

...
Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов изрази голямата си болка
Коментари Харесай

Бивш кмет на Пловдив: Вбеси ме бездушната игра на Ботев, Локомотив да се готви за реванш!

Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов изрази огромната си болежка от историческото проваляне на обичания си Ботев от Локомотив с 0:6.

Атанасов употребява персоналния си профил в обществената мрежа Facebook, с цел да изрази своето мнение за случилото се в пловдивското дерби.

" Ботевист съм от четири генерации. Дядо ми ме е завел за първи път на стадиона, когато съм бил на три години. Имам възприятието, че тези момчета не сьзнават каква фланелка носят. На един популярен клуб, който е премазвал на терена безконечните колоси „ “ и „ Байерн “ Мюнхен. Това е тим, който накара футболен талант, като Дитер Хьонес, да падне на колене в центъра на терена след края на мача, да вдигне ръце към небето и да се прекръсти, признателен на Бог, че са оживели от пъкъла в Пловдив.Когато облечеш тази фланелка, тя изгаря. Не можеш да загубиш от безконечния противник с шест гола. Да, „ Локомотив “ сега е по-добрият тим, само че това, което ме вбеси е бездушната игра. На терена като че ли не бяха мъже, а нескопосани балерини.

Прав е Крушарски, че и той, в случай че беше вътре, щеше да ни вкара гол. Иначе, стадионът ще стане. Ще стане, в името и паметта на Чико, Гошо Славков, Виден Апостолов и всички именити футболисти, които в този момент се срамят към Бог на небето. Ще стане и за вярната ни аудитория. Ще стане, тъй като това просто е „ Ботев “ Пловдив. Велик клуб.

Иначе, поздравления за „ Локомотив “ и се гответе за РЕВАНШ. На всички ботевисти: „ Горе главите, „ БОТЕВ “ Е ВЕЧЕН! “ efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  Локомотив (Пловдив) 6:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР