Бившият капитан на Левски Веселин Минев отговори пред Sportal.bg на

...
Бившият капитан на Левски Веселин Минев отговори пред Sportal.bg на
Коментари Харесай

Веско Минев: Заради Митов ставаме за смях пред цяла България

Бившият капитан на Левски Веселин Минев отговори пред Sportal.bg на нападките на досегашния си треньор Николай Митов, който го упрекна, че се е скрил за мача с Верея. Няколко дни по-рано бранителят на Етър изрази мнение, че треньорът и спортният шеф на " сините " Даниел Боримиров са сбъркали с решението си напролет да извадят от състава титулярите Георги Костадинов, Сърджан Лукин, Антонио Аниете и Джереми де Ноойер.

 Левски - ЦСКА-София @@@ " Не съм нападал Митов, споделих си моето мнение, че тимът без тези пет индивида страдаше до дъно. Изобщо не желая да приказвам, само че човек, когато няма достолепие и приказва откровени неистини за мен, не мога да остана безгласен. Това са последните ми думи, не желая да разясня повече този човек. Не желая да се замесва името на Левски, не съм в Левски, нито той е на " Герена ", а ставаме за смях на цяла Българя. Всеки, който ме познава, няма по какъв начин да му повярва, че аз съм се скрил от мача с Верея. Ако се съмняват в моите думи, може да ни поканят в някое студио, с цел да си отговаряме на въпросите, с цел да забележим на кого ще лъсне задника. С това завършвам, защото изобщо не ми се занимава с него. Всичко това желаех да му го кажа персонално, само че не си подвига телефона. Искам да го помоля, като дава изявленията, да мисли трезво.

 Литекс - Левски 1:2 @@@Относно почитателите считам, че отговорих. Щом не съм споделил другите неща, няма по какъв начин да съм споделил и това (да не ме псуват тези нещастници). Нямам никакви проблеми с тях, като даже след неприятния случай след ЦСКА (б.а бе ударен от почитател на Левски на пистата през Сектор " Б " ), се срещахме и се разбрахме. Ще ви помоля да не ме занимавате с този човек повече. Аз ще се опитам да не го разясня, в случай че мога ", добави 36-годишният Минев пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР