Бившият италиански премиер Силвио Берлускони изпрати благодарствено писмо до руския

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони изпрати благодарствено писмо до руския
Коментари Харесай

Берлускони с благодарствено писмо до Путин: Няма да го забравим!

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони изпрати благодарствено писмо до съветския президент Владимир Путин за съдействието му в битката против пандемията, оповестяват международните информационни организации.

В понеделник Берлускони изпрати писмо до президента Владимир Путин, в което благодари на другар и на целия съветски народ за помощта, оказана от Русия на родината ни в този трагичен миг.

Берлускони счита този жест за същинска жертва, направена в името на другарството и любовта към Италия и италианците - сподели политикът.
"Благодарим ви от сърце, няма да го забравим ", се споделя в известието.

Преди седмица по време на телефонен диалог сред Путин и италианския министър председател Джузепе Конте беше реализирано единодушие Русия да окаже нужното подпомагане на италианската страна в битката с ковид.

От вечерта на 22 март до сутринта на 25 март в Италия дойдоха 15 самолета, които докараха там към 100 съветски военни вирусолози и експерти на министерството на защитата в региона на епидемиологията, осем медицински и медицински екипи за битка с ковид, както и съоръжение за диагностика и стерилизация на събитията.

Руските военни специалисти дойдоха в сряда в град Бергамо, един от най-тежко засегнатите от епидемията, където ще окажат помощ в битката с ковид.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР