Бившият италиански национал Джузепе Роси обяви, че прекратява футболната си

...
Бившият италиански национал Джузепе Роси обяви, че прекратява футболната си
Коментари Харесай

Бившият италиански национал Джузепе Роси прекрати кариерата си

Бившият италиански национал Джузепе Роси разгласи, че приключва футболната си кариера поради натрупалите се травми. Роденият в Ню Джърси Роси игра за италианския СПАЛ в Серия Б през предишния сезон.

" Моето премеждие във футбола е неповторимо. Имаше много върхове, само че и някои спадове. Тези моменти, главно поради травми, в никакъв случай не ме пречупиха ", написа 36-годишният Роси.

" Амбицията ми за задачата бе по-силна от всяко затруднение, което се изправяше пред мен. Не стопирах да бленувам, когато не можех да управлявам нещата, които се случваха. Обичам футбола толкоз доста, че нямаше по какъв начин да се предам. Точно по тази причина в този момент пиша с натежало сърце, само че и огромна усмивка на лицето. Горд съм с това, което реализирах ", добави Джузепе Роси.

Футболистът дебютира с екипа на Манчестър Юнайтед при мъжете, само че най-голяма диря остави във Виляреал и Фиорентина преди контузии на коляното да повлияят съществено на развиването на кариерата му.

Роси записва 7 гола в 30 мача за националния отбор на Италия, който избира вместо родината на татко му Съединени американски щати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР