Бившият играч на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Пол

...
Бившият играч на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Пол
Коментари Харесай

Пол Инс разочарован от Санчо: Футболът не е електронна игра

Бившият състезател на Манчестър Юнайтед и британския народен тим Пол Инс остана извънредно отчаян от играта на новото попълнение Джейдън Санчо в мача с Уест Хем в сряда и предизвести нападателя, че това не е електронната игра ФИФА и непрекъснатите финтове нямат резултат.

Юнайтед отстъпи с 1:2 на Уест Хем и по този метод отпадна в третия кръг за Купата на Лигата. В този мач Оле Гунар Солскяер смени целия състав от уикенда и даде опция на по-млади и неопитни играчи да завоюват доверието му.

Инс съобщи в итнервю за The United Stand: "Разбирам, че Санчо е още млад и се учи, само че това не е ФИФА. Не всичко е дриблиране и трикове около двама, трима или четирима футболисти. Хубаво е това да се случва понякога, само че по принцип е необходим верен и ефикасен футбол, с цел да постигнеш стремежи резултат.

"Честно казано, това напряко ме вбесява. Футболисти като Райън Гигс го правеха, само че откакто завършеха финта, подаваха. След дрибъла правиш двоен пас и си самичък против вратаря. Те пък желаят нон-стоп да тичат с топката или да удрят петички. Това видях и с Марсиал, виждам го и при Лингард и Санчо. Те би трябвало да се научат, че не всичко в действителния футбол е дрибъл. Понякога можеш да се озовеш зад бранител и с пасове със съотборниците си ".

Инс бе неудовлетворен най-много от представянето на Марсиал, който съгласно него е бил извънредно безразличен от присъединяване си в мач за Купата на Лигата.

"Колко индивида са пред Марсиал сега? Дали не трябваше той да напусне в трансферния прозорец? Оле отхвърли да го направи и наподобява, че към момента му дава късмет. Езикът на тялото на Марсиал обаче ме караше да се чудя дали въобще му се играеше в сряда вечер. Това се случва при някои играчи, които в събота са отвън състава и по-късно се оплакват, че играят за Карабао Къп. Усещаше се, че Марсиал е един от тях ", продължи Инс.

Бившият халф добави, че съгласно него Марсиал е изпуснал златен късмет да си заслужи повече игрово време в първия тим и около Кристиано Роналдо. Португалецът получи отмора във втори следващ мач, откакто стартира като титуляр в предходните четири.

"Марсиал е задължен да бъде подготвен за мачовете, в които получава късмет за изява. Роналдо не може да играе непрекъснато. В сряда той получи този късмет и тъжното е, че не сподели предпочитание да го грабне ", приключи Инс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР