Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер взе нещата в свои

...
Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер взе нещата в свои
Коментари Харесай

Добрият пример: Холивудска легенда ремонтира улицата си

Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер взе нещата в свои ръце и запълни голяма дупка, която измъчваше жителите в неговия квартал в Лос Анджелис. Това излиза наяве от видео, което холивудската звезда разгласява в Twitter. Кадрите са любопитни, тъй като демонстрират по какъв начин Арнолд и още двама мъже изсипват асфалт, с цел да ремонтират пътя в региона на Брентууд.

" Днес, откакто целият квартал беше смутен от тази гигантска дупка, която съсипваше коли и колела от три седмици, излязох с моя екип и я поправих. Винаги споделям, дано не се оплакваме, дано създадем нещо по въпроса “, написа Шварценегер.

75-годишният артист постави асфалта и по-късно го посипа с пясък, с цел да е сигурен, че дупката е добре запълнена. Докато работеше, една жена мина с автомобил около него и му благодари. Жителите на Брентууд са отправили многократни претенции за ремонт, защото зимните стихии са отворили дупки и пукнатини по локалните пътища седмици преди филмовата звезда да реши да го поправи самичък, сподели представител на Шварценегер. От 30 декември насам Лос Анджелис е получил 19 692 поръчки за сервиз за ремонт, а към 6 април екипите са запълнили минимум 17 549 дупки, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР