Бившият голям талант на Барселона Илаиш Мориба ще напусне РБ

...
Бившият голям талант на Барселона Илаиш Мориба ще напусне РБ
Коментари Харесай

РБ Лайпциг ще иска да се оттърве от бивш талант на Барселона през лятото

Бившият огромен гений на Барселона Илаиш Мориба ще напусне Република България Лайпциг през идното лято, безапелационен е спортният шеф Макс Еберл. Халфът “изгря ” на “Камп Ноу ” през сезон 2020/21, когато записа 14 мача с 1 гол и 3 асистенции за каталунците. Впоследствие обаче отхвърли да преподпише и вместо това избра да продължи кариерата си в Република България Лайпциг. При германците нещата не се развиха съгласно упованията му и през идната акция Мориба записа едвам 2 мача в Бундеслигата и общо единствено 6 с екипа на “биковете ”. През последните година и половина той е част от Валенсия, където още веднъж играта му е на приливи и отливи. 

“Не желая никакви играчи, които не желаят да играят за Лайпциг, ” безапелационен е Еберл в отговора си на въпрос отностно бъдещето на играча. Настоящият контракт на Мориба с германците е до лятото на 2026 година, само че те очевидно ще желаят да се оттърват от него непременно. В момента цената на Мориба е към 6 милиона евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР