Бившият главен прокурор официално обяви влизането си в политиката със

...
Бившият главен прокурор официално обяви влизането си в политиката със
Коментари Харесай

Гешев влиза в политиката със Справедливост за България, призова Борисов да си подаде оставката

Бившият основен прокурор публично разгласи влизането си в политиката със основаването на гражданското консервативно придвижване " Справедливост за България ". 
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против Иван Гешев и желаната му оставка 501
То ще е учредено на християнската нравственос и българските обичайни фамилни полезности. " След като най-сетне бъде призната моята оставка, да застанем дружно с всички, които споделят паниката за бъдещето на родината и децата ни в името на съхраняванрто на българската национална еднаквост, същински национализъм под мотото: " Бог, родно място, семейство ", добави Гешев, акцентирайки че има вяра в консервативните полезности, с които не забравяме корените си и ще оцелеем като нация. 

Той счита, че Народното събрание към момента се крепи единствено и само, тъй като се е трансформирало в леговище за имунитети. Гешев прикани водача на ГЕРБ Бойко Борисов да се откаже от депутатския си имунитет. " Да си подаде оставката, аз я подадох след 30 години работа като прокурор, той да го направи след 15 години като политик, не е мъчно. Ще живее по-добре, в сравнение с аз ", добави някогашният основен прокурор.

" Всички видяха, че решенията за ориста на България се диктуват от непознати национални и корпоративни ползи. Това не може да бъде търпяно повече. Ако продължим да поносим, децата ни нямат бъдеще тук. Политическата върхушка е виновна за проблеми като демографската злополука, за навлизането на практики, застрашаващи фамилията и децата. Не ги интересува, че съгласно Българската конституция бракът е сред мъж и жена. Нашата междинна класа се е трансформирала в работещи небогати. Тези и преди тях унищожиха земеделското стопанство, трансфораха ни в консуматори на вносна и скъпа храна. Те заличиха редица положителни обичаи и практики в българските обучение и опазване на здравето. Те върнаха мутренските години и растежа на битовата престъпност. Трансформираха милиардите национални активи, благосъстояние, изстрадано от генерации българи ", сподели още той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР