Бившият футболист на ЦСКА-София Антон Недялков даде интервю за клубния

...
Бившият футболист на ЦСКА-София Антон Недялков даде интервю за клубния
Коментари Харесай

Антон Недяклов: Винаги съм мразел Левски, не съм разочарован от решението си да играя в САЩ

Бившият футболист на ЦСКА-София Антон Недялков даде изявление за клубния уебсайт на " алените " няколко дни преди да отпътува за Съединени американски щати, където ще продължи кариерата си в тима на Далас.

Недялков благодари на управлението и публиката на тима за невероятния престой на " Българска войска " и даде обещание, че в случай че има опция, някой ден още веднъж ще се върне да играе на " Армията ".

" Смесени усеща изпитвам. Все отново играх за един от най-хубавите, да не кажа най-хубавия тим в България. Не ми е доста прелестно, че напущам в този момент, само че по този начин се случи. Дойде добра оферта, поговорихме с управлението и взехме решение, че би трябвало да отида, с цел да надградя качествата си и да натрупвам още опит. Говорихме много, в границите на 2 седмици, пробваха се да ме задържат, само че моето предпочитание бе, че в случай че има добра оферта, да я приема. Прецених, че е по-добре да отида някъде, където да поиграя, да натрупвам опит и след време може отново да се върна да играя. С наслаждение бих го направил за подобен огромен клуб като ЦСКА ", съобщи Недялков.

 Лудогорец - ЦСКА - София

" Не съм си мислил, че мога да имам кариера в Съединени американски щати. Мислел съм, че мога да отида на отмора. Искал съм да играя някъде в Европа. Не съм отчаян от решението си, уповавам се да е положително. Рискувам, само че се надявам да се получат нещата.

Хората се пробват да развиват отбора и мисля, че ще се получи добре. Не мисля, че ще ми е мъчно. Все отново съм бранител, не би трябвало да ми е мъчно ", сподели още Антон Недялков за новия си клуб.

Христо Стоичков ми се обади, поздрави ме. Щом споделя, че се е намесил, би трябвало да е изиграл добра роля ", показа още някогашният състезател на " алените ".

" В съзнанието ми ще остане невероятната аудитория. Без нея нямаше да успеем да създадем толкоз неща, колкото в последните две години. Винаги насръхвам, когато чуя хората и съм си казвал, че би трябвало да дам максимума от себе си. Имам много обичани моменти. Особено, когато съм бил Левски. Той е най-големият ни зложелател, а и аз постоянно съм ги мразел. Когато сме ги били, това ми е било най-щастливото нещо. Радостен съм, че съм посочил толкоз неща, че да мога като изляза от терена, хората да са удовлетворени и да ръкопляскат. Затова играеш, с цел да могат хората да оценят труда и качествата ти. Хората в профил виждат безусловно всичко.

 Лудогорец - ЦСКА - София

Тренирам и играя от дребен и по-опитните играчи са ми казвали - работи, с цел да ти се отплати трудът. Това е методът - оптимално себеразване на подготовка, самообладание и всичко ще си пристигна на мястото. Правел съм всичко, с цел да е добре тимът. Никога не съм си мислел, че ще играя за ЦСКА, само че когато стъпих тук, всичко се обърна. Ако мога да се върна след време, ще е най-невероятното нещо, което може да направя. Надявам се тази година да завоюват допустимо най-вече купи. Този тим ще остане в сърцето ми. На почитателите ще кажа да не ме укоряват за решението, което съм взел. Пожелавам сполучлива година, шампионска купа, Купа на България и марката ЦСКА да популяризира България ", приключи националът на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР