Бившият футболист на ЦСКА-Сф Диего Фабрини сподели пред румънските медии,

...
Бившият футболист на ЦСКА-Сф Диего Фабрини сподели пред румънските медии,
Коментари Харесай

Фабрини се върна щастлив в Динамо Б

Бившият футболист на ЦСКА-Сф Диего Фабрини показа пред румънските медии, че е избрал да се завърне в Динамо Букурещ поради своя комфорт и този на своето семейство. Халфът разгласи, че не е бил изцяло благополучен при " алените ", макар че не е имал проблеми със съотборниците и акомодацията в София.

Италианският плеймейкър разтрогна контракта си с ЦСКА-Сф по взаимно единодушие в сряда вечерта и небрежно се причисли като свободен сътрудник към някогашния си тим Динамо. През лятото той изненадващо измина противоположния път, въпреки че бе пред трансфер в Левски.

" Беше прелестно преживяване, с добър тим. Разбирах се добре със съотборниците си, нямах проблеми. Причината да се върна в Румъния беше по-лична, по този начин да се каже. Като човек мисля за комфорта си - моя и на моето семейство. Нямах проблеми с акомодацията в ЦСКА-Сф, просто не бях благополучен на 100% ", показа Фабрини.

" Динамо Букурещ беше тимът, който най-вече ми хареса във времето. Това е един от огромните клубове в Румъния. Напуснах ЦСКА-Сф и желаех да се причисля към различен огромен тим. Това беше най-хубавото за мен и за фамилията ми. Разбира се, Динамо е в сложна обстановка, само че мисля, че е време да спечелим няколко мача и по-късно ще сме щастливи. Благодаря на почитателите, които ми изпратиха толкоз доста известия. Просто съм благополучен, че още веднъж съм тук и ще се опитам да дам всичко от себе си, с цел да спечелим колкото може повече мачове с Динамо ", съобщи Фабрини пред Telekom Sport. Той изигра 11 мача с екипа на ЦСКА-Сф (6 в Лига Европа и 5 в българския шампионат). Динамо придобива напълно правата му, само че ЦСКА-Сф ще резервира % при негова бъдеща продажба.

Трансферът на Фабрини е вторият по оста " Българска войска " - Букурещ, откакто ден по-рано чартърен във ФКСБ бе пратен някогашният капитан на " армейците " Божидар Чорбаджийски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР