Бившият футболист на ЦСКА Флорентин Петре даде интервю за gsp.ro

...
Бившият футболист на ЦСКА Флорентин Петре даде интервю за gsp.ro
Коментари Харесай

Петре: ЦСКА може да привлече почти всеки футболист

Бившият футболист на ЦСКА Флорентин Петре даде изявление за gsp.ro във връзка с идните евробитки сред България и Румъния. ЦСКА ще мери сили с отбора на Сепси, а ФК ЦСКА 1948 с този на ФКСБ. 

" В последните години Лудогорец държи високо равнище и влага доста пари. Дава положителни условия на задгранични играчи, да не забравяме какви огромни заплати получаваха и нашите румънци, когато бяха там. Когато искаш почитание, докарваш положителни футболисти, уважаваш ги и те се отблагодаряват. Ще бъдат четири забавни мача, като мисля, че тимовете са на сходно равнище.

Според мен възможностите са равни. Не мога да кажа, че ФКСБ е огромният любимец за мача с ФК ЦСКА 1948. Наистина не мога да го кажа. Искам да погледнете ръководството на екипа. Технически шеф е Стойчо Младенов, който е някогашният ми треньор в ЦСКА. Имам и двама - трима някогашни сътрудници, които са там. Събран е стабилен екип.

Кой в Румъния дава милиони евро на играчи? Ясно е, че за Сепси е минус, че се изправят против доста добър тим с доста положителни играчи. С извънредно мощен началник от България, който може да притегли съвсем всеки състезател, който пожелае. Нивото на игра ще бъде доста по-високо, в сравнение с бихме очаквали.





Тези хора имат доста пари. ЦСКА се бори до последния стадий с Лудогорец за състезание, тим, пред който никой не се е опълчвал по този начин ", сподели той. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР