Ал-Насър се класира за финала на Купата на краля в

...
Ал-Насър се класира за финала на Купата на краля в
Коментари Харесай

CR7 на финал с Ал Насър

Ал-Насър се класира за финала на Купата на краля в Саудитска Арабия, побеждавайки на 1/2-финала състава на Ал-Халеей с 3:1.

Двете огромни звезди на домакините Кристиано Роналдо и Садио Мане бяха в основата на триумфа на своя отбор, реализирайки головете в мача.
Португалецът се разписа в 17-ата и 57-ата минута, а сенегалецът бе прецизен в 37-ата от дузпа. За гостите пък голът бе на сметката на Фауаз Ал Тераис в 82-рата минута.

Ал-Насър диктуваше събитията на терена още през цялото време и в 17-ата минута стигна до разкриване на резултата. Кристиано Роналдо се възползва от неточност при изнасянето на топката от противника и със страховит удар от воле я прати в опразнената врата за 1:0.

В 37-ата минута Садио Мане удвои преднината на своя отбор от дузпа, отсъдена за игра с ръка на бранител на Ал-Халеей.

След това в 57-ата минута още веднъж Роналдо направи резултата типичен. Той засече от близко подаване на Абдула Ал Хаибари.

Освен това още два гола на домакините бяха анулирани.

Ал-Халеей направи загубата си малко по-почетна в 82-рата минута, когато приключи бърза контрааката.

С тази победа Ал-Насър ще играе на финала на Купата на краля за пръв път от 2020 година насам, когато губи от Ал-Хилал. Сега той ще има късмет за реванш, защото противникът в борбата за трофея още веднъж ще е същият.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР