Бившият футболист на Славия Благой Георгиев заяви, че белите са

...
Бившият футболист на Славия Благой Георгиев заяви, че белите са
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Славия е най-добрият отбор в България

Бившият футболист на Славия Благой Георгиев съобщи, че " белите " са най-хубавият тим в България, дружно с Лудогорец.
 Радостта на Славия след спечелването на Купа България 2018 @@@
" В момента може би Славия е най-хубавият тим в България, дружно с Лудогорец. Така, че с много работа, труд и гений се получават нещата. Това, че се даде толкоз време на Загорчич и не е сменян, също оказа въздействие. Все отново би трябвало да повярваш в някой треньор и да му дадеш време ".

" Никога не съм имал проблеми с Венци Стефанов, не знам от кое място се появиха тези писаници. Не ми се приказва за това, аз нямам проблем с безусловно никой. Шансовете на националния ни тим за баражите са огромни, въпреки всичко това са два мача. Така че в тези два мача всичко може да стане. Клише е да дадем максимума и да създадем всичко допустимо. Просто би трябвало да си повярваме, че би трябвало да участваме там, където от дълго време не сме били. Забравяме всичко останало и мислим за тези два мача ", сподели той пред " Гонг ".
 Благо Георгиев прикани за всеобщ пост и моление " Нека съблюдаваме всичко, което ни се споделя, с цел да може да свърши по-бързо тази обстановка. Аз имах апел и към нашия Патриарх, който да наложи пост и молебен, тъй като знаете, че в такива времена това е най-важното. Няма друго избавление, с изключение на да имаме вяра в Господ, тъй като единствено той знае по кое време ще свърши всичко това. Това е тестване, което ни се дава, тъй че това е моят апел ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР