Бившият футболист на Манчестър Сити Бенджамин Менди беше признат за

...
Бившият футболист на Манчестър Сити Бенджамин Менди беше признат за
Коментари Харесай

Бившият футболист Бенджамин Менди беше оправдан по две обвинения за изнасилване във Великобритания

Бившият футболист на Манчестър Сити Бенджамин Менди беше приет за почтен по едно обвиняване за обезчестяване и един опит за обезчестяване от английски съд, заяви ПА.

През януари той беше оневинен по шест обвинявания в обезчестяване и едно в полово принуждение. Процесът се организира в съда в Честър, а " Манчестър Ивнинг Нюз " заяви, че Менди се е разплакал след прочитането на присъдата.

" Бенджамен Менди би желал да благодари на членовете на правосъдния състав, че се концентрираха върху доказателствата в този развой, а не върху слуховете и намеците, които преследват този случай през цялото време ", сподели юристът на футболиста в особено изказване.

" Това е повторно, в който господин Менди е съден и оневинен от правосъдните заседатели. Той е удовлетворен, че и двете правосъдни борби приключиха с верните присъди. Изминаха съвсем три години, откогато полицията стартира да проверява този случай. Г-н Менди се опита да остане мощен, само че процесът неизбежно оказа съществено влияние върху него. Той благодари на всички, които го подкрепяха през цялото това тестване и в този момент моли за усамотение, с цел да може да стартира да построява още веднъж живота си ", добави юристът му.

28-годишният футболист се причисли към Сити през 2017 година и стана обект на полицейско следствие, откакто 13 дами го упрекнаха в полово посягане.

За последно Менди игра за Сити против Тотнъм през август 2021 година и беше отхвърлен от клуба от Висшата лига по-късно същия месец, когато беше задържан. Сити го освободи, когато договорът му изтече предишния месец.

Френският национал мина в Манчестър Сити от френския Монако през 2017 година за сумата от към 52 милиона лири.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР