Бившият футболист на Локомотив (София) ъ напусна румънския Ботошани, след

...
Бившият футболист на Локомотив (София) ъ напусна румънския Ботошани, след
Коментари Харесай

Пинсон от Локо Сф се връща в България

Бившият футболист на Локомотив (София) ъ напусна румънския Ботошани, откакто е разтрогнал контракта си по взаимно единодушие, заяви botosaninews.ro.

27-годишното крило игра за Ботошани от 2022-а година насам, записа 31 мача, само че в тях вкара единствено един гол. Преди да пристигна в северния румънски клуб, Пинсон вкара единствено 1 попадение в 24 мача за столичните железничари.

Изданието твърди също по този начин, че в Ботошани въпросният футболист е получавал по 6000 евро на месец, а в този момент търси по-голяма заплата. Рапид (Букурещ), УТА Арад, Петролул (Плоещ), както и неназован тим от България също са в контакт с Пинсон. Вероятно той ще желае леко покачване на заплатата спрямо тази в Ботошани, а това могат с лекост да предложат Рапид и българския отбор, твърди още изданието.

Дадохме зелена светлина за разтрогването на контракта с Пинсон, от който поради гения му чакахме повече. Надявахме се да ни помогне повече, само че не се случи, съобщи финансовият шеф на клуба Ботошани Валириу Ифтиме.

Още едно българско попълнение може да има румънската Първа лига и това е нападателят Александър Колев, който е в договаряния с Петролул (Плоещ), написа още вестникът. Няма изясненост обаче на какъв стадий са диалозите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР