Бившият футболист на Ливърпул Стив МакМанамън вярва, че всички критики

...
Бившият футболист на Ливърпул Стив МакМанамън вярва, че всички критики
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул: Феновете нямат право да критикуват собствениците

Бившият футболист на Ливърпул Стив МакМанамън има вяра, че всички рецензии към притежателите на клуба от Fanway Sports Group са изцяло неоснователни. Част от почитателите на „ алените “ настояват, че американците не харчат задоволително за нови футболисти, само че съгласно Макманаман това е „ неуместно “.

През януари Ливърпул заплати рекордните 75 млн. паунда за Върджил ван Дайк, трансформирайки холандеца в най-скъпия бранител в международния футбол. Малко по-късно обаче, „ мърсисайдци “ се разделиха с огромната си звезда Филипе Коутиньо, а на негово място не бе притеглен никой.

Юрген Клоп опита да отбрани позицията на клуба като съобщи, че безсмислено да се дават колосални суми за нови играчи. Ливърпул преследваше звездата на Монако Тома Лемар, само че в последна сметка прехвърлянето пропадна.

„ Никой не поставяше под подозрение мениджъра или притежателите, когато Ливърпул победи Манчестър Сити преди няколко седмици и играха толкоз добре. След това същият този тим отиде в Суонси и загуби, както и във ФА Къп против УБА. Това се случва във футбола “, показа МакМанамън.

„ Не можеш през януари да похарчиш цяло положение, с цел да вземеш играчите, които искаш. Ливърпул се опита да докара Наби Кейта по-рано и може би това беше най-хубавата алтернатива за клуба през януари. Не мисля, че това е точният миг да сочиш с кол и да обвиняваш. “

„ В днешно време хората споделят, че когато загубиш няколко мача си в рецесия. След мача със Сити всички чакаха, че Ливърпул ще отиде и ще победи елементарно Суонси, само че в този мач същите тези играчи не се показаха добре. След това пристигна домашен мач за ФА Къп и очакванията още веднъж бяха огромни, само че в последна сметка бе депресиращо тимът да напусне терена още веднъж отчаян. Не мисля обаче, че можем да подлагаме на критика притежателите след платените суми за Наби Кейта и Върджил ван Дайк “, сподели още някогашният полузащитник на Ливърпул и Реал Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР