Бившият футболист на Левски и Айнтрахт (Франкфурт) Петър Хубчев сподели

...
Бившият футболист на Левски и Айнтрахт (Франкфурт) Петър Хубчев сподели
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Айнтрахт няма да премине лесно през Левски

Бившият футболист на Левски и Айнтрахт (Франкфурт) Петър Хубчев показа упованията си за реванша сред двата тима в Лигата на конференциите. Първият дуел в София приключи наедно 1:1, а спечелилият от тази двойка се класира за груповата фаза на третия по мощ европейски клубен шампионат.

Легендарният бранител съобщи, че на германците няма да им бъде по никакъв начин елементарно против " сините ", макар че ще имат поддръжката на своите правилни последователи. Хубчев отличи Уелтон от състава на Левски, след което разяснява новите попълнения на Айнтрахт.

" Въздържам се от прогнози и да притискам палци за някой от двата тима. Все още имам тесни връзки и с двата клуба. Франкфурт, несъмнено, е любимец. Но Левски сподели в първия мач, че не e толкоз зле, колкото някои чакаха да бъдe. Айнтрахт няма да премине елементарно против този тим.

Левски към този момент изигра 10 мача този сезон. Отборът е доста по-нагласен и разполага с положителни играчи. Уелтон е най-хубавият състезател за мен, в действителност одобрявам бързата му игра. Все още подкрепям връзка с няколко индивида от клуба. Уелтон би трябвало да има страховит темперамент и постоянно да дава всичко от себе си в тренировките. Той сигурно също има опция да играе в по-добро състезание. Много играчи на Левски в никакъв случай не са играли пред такава аудитория. Няма да им бъде елементарно, изключително на младите. Атмосферата е ясно преимущество за Айнтрахт.

Ако Айнтрахт успее да задържи няколко огромни гения още малко, Франкфурт има огромни вероятности. Феновете са зад тима, атмосферата е страхотна. Ако тимът получи повече време, може да се случи нещо огромно.

Както всички други и новодошлите Робин Кох и Уилиан Пачо носят положително качество със себе си. Но до момента не съм харесвал толкоз доста всички нови попълнения. Все още нещата не се получават, само че всичко това ще пристигна с мачовете, когато свикнат един към различен. Айнтрахт още веднъж ще играе роля с този тим в шампионата.

Когато си припомням дейните си дни, би трябвало да призная, че тогава всичко беше доста по-бавно и не толкоз интензивно. Но се усещам удобно тук от първия ден и сътворих доста другари. Живея тук, във Франкфурт, със фамилията си, всичко постоянно е вървяло съвършено. Това, което постоянно ме въодушевява, са сензационните почитатели. Привържениците на Айнтрахт Франкфурт са известни в цяла Европа ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР