Бившият футболист на Черноморец и Славия Жереми Мансоро даде интервю

...
Бившият футболист на Черноморец и Славия Жереми Мансоро даде интервю
Коментари Харесай

Бивш играч на Славия плаши французите преди мача в София

Бившият футболист на Черноморец и Славия Жереми Мансоро даде изявление за френското издание “LCI ”. 25-годишният атакуващ халф напряко стресна родината си с изказвания за оглушителна атмосфера на стадион „ Васил Левски “ и с българските ултраси.

„ Никога не съм играл на стадион „ Васил Левски “, само че през 2014 година бях на него като фен на Лудогорец – Реал Мадрид (1:2) в Шампионската лига. Стадионът беше препълнен, а атмосферата изключителна. В България на сходно събитие всеки желае да участва. Франция би трябвало да чака нещо сходно, с оглушителна атмосфера “, съобщи Мансоро пред изданието.

„ Хората по трибуните са разнородни. Повечето обаче са ултраси и са известни с горещата си кръв и любовта към клуба, който поддържат. Със същата пристрастеност поддържат и страната си. Има обаче и цели фамилии на трибуните. Те също вървят на мач, с цел да преживеят хубави моменти “, добавя някогашният състезател на „ акулите “ и „ белите “.

„ България преди имаше Стоичков и Бербатов, само че сега не разполага с такива звезди. Като състезател на Славия няколко пъти съм се изправял против Светослав Дяков, капитанът на националния тим. Той не е звезда, само че е физически и механически доста добър. Винаги е там, където има потребност от него. Постоянно тича по терена. Трябва да внимаваме против българския тим. Местният футбол е доста силов “, разкрива Жереми Мансоро без да знае, че Светослав Дяков не извикан в националния тим.

„ Българите помнят 17 ноември 1993 година. Не са не запомнили този мач. Когато говореха с мен за него, бяха малко комплицирани, с цел да не ме обиден. Казваха: „ Ние спечелихме, победихме “. Не мисля, че мачът в събота ще бъде като този от 1993 година. Ако подходи доста деликатно, Франция може да завоюва в София. Сигурен съм! Не би трябвало обаче да подценяват българите, тъй като тогава ще бъдат осъдени “, приключва актуалният футболист на литовския Судува.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР