Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла говори

...
Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла говори
Коментари Харесай

Майкъла: Илич опитда да изсмуче всичко от играчите, ЦСКА ще бие във Варна

Бившият футболист и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла приказва пред " Тема Спорт " за представянето на " армейците " и най-интересната тематика - градежа на нов стадион.

" Аз персонално не чаках Локо да играе толкоз добре против ЦСКА. Те също можеха да завоюват. Много борба. ЦСКА, несъмнено, би трябвало да съжалява повече, и то не толкоз поради ситуациите, а поради значимостта на срещата след тези пет следващи победи. Стратегически конфликт. Но дано не забравяме, че Локо би Лудогорец, Левски и при започване на сезона направи еднакъв с нас.

Ако искаш да станеш първенец, това са мачовете, които би трябвало да ги вземеш. Очаквам обаче да победим Черно море - прогнозата ми е 1:0 за ЦСКА. Ще е мъчно, тъй като Илиан Илиев е доста добър треньор. Черно море играе устойчиво. Но отново споделям, имам вяра, че ще спечелим. Така ще запазим положителни позиции по отношение на Лудогорец.

Илич може би се пробва да изсмуче всичко от тези играчи. Явно е наясно, че това са качествата на тези състезатели, и в случай че гледаме от тази страна на нещата, това е добре. Илич се стреми с това, което има, да извлече максимума.

Хубавото е, че една част от почитателите се върнаха в мача с Локо. Но основата, Сектор Г, още ги няма. Това е проблем, и то не дребен. Хубаво е да се направи една среща сред управлението и фенгрупите, с цел да се изяснят нещата. Има вяра, тъй като това постоянно ни е било мощното оръжие. За мен ЦСКА дава максимума все още. Илич извлича най-хубавото от играчите.

Много са съществени нещата за стадиона. Първо би трябвало виза за планиране. Самото планиране е 5-6 месеца... Дано се случи по-скоро. Всички споделят, че е готово, че е подписано, че е импортирано... Раздвижването е да ни се издаде виза за планиране. С този бизнес се занимавам към този момент 25 години. Имам здания на годината. Издаде ли се виза за планиране на ЦСКА за изграждане на нов стадион - това, в случай че го има, може да се приказва съществено за периоди, за начало ", сподели Майкъла.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР