Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев –

...
Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев –
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА ще бие Левски най-малко с 2:0

Бившият футболист и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла разяснява пред „ Мач Телеграф “, че ударната трансферна седмица при ЦСКА демонстрира упоритости за смяна на статуквото на върха.

Той регистрира привличането на Симеон Александров като благонадежден ход.

„ ЦСКА прави прехвърляния, с цел да промени статуквото и да бъде конкурентоспособен на Лудогорец. Дали новите попълнения ще бъдат качествени, следва да разберем. Поне 4-5 мача би трябвало да изиграят, с цел да преценим. В началото ще им е мъчно, само че дано им се даде късмет и време. Лошото е, че в ЦСКА се изисква незабавно. След два-три мача, в случай че не покажеш нужното равнище, приключваш “, сподели Илиев и показа къде отборът е можел да се укрепи още.

„ За мен главният проблем е, че би трябвало да се вземе централен бранител. Казвам го, тъй като съм играл като подобен. От двамата централни бранители единият е муден и нерешителен и дърпа тима обратно. На тима му липсва и човек, който да даде последния голов пас. С Базел това ни беше казусът. Защитниците играха безобразно, те не ни надиграха – просто имаха по-качествени играчи “, съобщи Майкъла.

„ Наблюдавал съм Симеон Александров. Има качества и нека има шанс. Той е млад и е хубаво, че Румен Чандъров и Септември основават футболисти. Там се работи вярно и му прави чест на притежателя, че построяват положителни играчи за още по-сериозните клубове. Чест му прави и на Славко Матич, че сподели по адрес на Александров, че „ отива в огромен тим като ЦСКА “. Това се случва рядко в България “, добави Илиев.

Той направи и паралел сред прехвърлянията на „ Армията “ и в Разград.

„ Лудогорец взимат подготвени играчи по милион и нагоре, а ние купуваме, с цел да създадем играчи и по-късно да ги продадем. Това е разликата – по тази причина те са първенци, а ние им пречим да станат. Но ЦСКА сега върви в позитивна посока и управлението в лицето на Данаил Ганчев и Филип Филипов дава 100% от опциите си. Треньорът Саша Илич е добър и би трябвало да му се даде късмет и време. С този материал – това може да реализира. В неделя чакам триумф над Славия с 2:1. Важна победа ще е за самочувствието на момчетата. Мисля, че ще успеем да победим и Левски – най-малко с 2:0″, показа Илиев.

Майкъла разяснява и ексцесиите при триумфа на ЦСКА с 2:1 над ЦСКА 1948. „ Мисля, че моите сътрудници от ЦСКА 1948 не трябваше да идват на „ Армията “. Има почитатели, които не можеш да ги контролираш. Те не идват на срещата, с цел да я гледат, а да основават спорове. Идват и си избиват комплексите върху Стойчо Младенов и Любо Пенев. Това е комплексът на една част от почитателите, само че те са към 10%, в случай че не и по-малко. Те постоянно ще псуват някой “, приключи Георги Илиев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР