Бившият футболист и директор в ЦСКА - Драголюб Симонович, написа

...
Бившият футболист и директор в ЦСКА - Драголюб Симонович, написа
Коментари Харесай

Дуци: Реферите ще опитат да отмъкнат титлата на ЦСКА, Кабаков стана важен член на ОПГ

Бившият футболист и шеф в ЦСКА - Драголюб Симонович, написа доста дълъг пост на стената си във " Facebook " за протичащото се в политическия и футболния живот в България. 

Ето част от мнението му, което касае ЦСКА и борбата за купата: 

" Тежка и луда година за ЦСКА. Базел, проваляне от Левски, протест на Сектор " Г ", Оперативния искаше обединяване, Кабаков и ВАР взеха решение първото дерби в Разград, Сале към този момент се виждаше на Калотина... След това пристигна може би най-важната част от сезона - тези следващи победи надалеч от вкъщи за къс интервал от време. Отборът не падна душевен в нито един миг. 

Първите 15-20 минути против Лудогорец на " Армията " бяха прекомерно отбранителни. След това Кабаков взе нещата в свои ръце и мач съвсем не се игра. 

Реалната разлика в този миг, два кръга преди края е най-малко 10-12 точки в интерес на ЦСКА. Единствената причина да е единствено една точка, това е фамозната цялостна чанта на Караманджуков, Кабаков и доста негови сътрудници, българската ВАР система...  Сега няма оправдания и извинения, две победи за ЦСКА са наложителни. 

След тези три дербита с Лудогорец, няма подозрение, че Кабаков стана значим член на ОПГ. Това не бяха елементарни неточности. Той влизаше във всеки мач с ясна цел и подготвена тактичност да ощети ЦСКА и да помогне на Лудогорец. 

Няма подозрение, че реферите ще се опитат да завлечен купата от ЦСКА и в последните два кръга. Сигналите за незаконната активност на българските съдии към този момент са доста. Лаура се занимава с вас, забравете за Кашай ". 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР