Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев (Майкъла) разкри

...
Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев (Майкъла) разкри
Коментари Харесай

Майкъла разкри тайни за отношенията Локо Пловдив - ЦСКА

Бившият футболист и шеф на ЦСКА Георги Илиев (Майкъла) разкри детайлности за връзките сред алените и Локомотив Пловдив, които доведоха до неоправдателна присъда за армейците в размер на 2 500 000 лв.. Той изясни, че треньорът на отбора Стойчо Младенов споделя истината за привлечените футболисти от Лаута.

„ Мога да потвърдя, че Стойчо Младенов споделя истината. Искаше единствено двама футболисти от Локомотив Пловдив и пусна докладна за тях. Останалите бяха доведени от шефовете – „ Титан”. Това изпълнителен шеф беше и Венци Живков. По това време в ЦСКА се пускаше докладна за всичко. Беше значимо за нас треньорът да се обоснове за какво желае даден футболист. Стойчо Младенов пусна докладна за двама от Локомотив Пловдив. Останалите си бяха някаква договорка на шефовете”, стартира Илиев пред Gong.bg.

“Левски ни сподели по какъв начин почитателите обичат тима си. През последните две години събраха милиони. Наистина и акцията на ЦСКА в този момент върви добре, само че ние имаме образец от тях”, добави той.

„ Стойчо Младенов не би трябвало да търси виновността в Левски. Тази имитация за „ сините братя” беше неуместна. Не би трябвало да търсим виновността другаде. Ние сме си отговорни, че допуснахме да се случи това превръщане на ЦСКА. От Левски са прави да ни се подиграват и би трябвало да търпим”, продължи той.
Свързани вести Бивш състезател на Локо осъди ЦСКА за 110 хиляди евро
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР