Бившият футболист Георги Семерджиев не е давал обяснения пред органите

...
Бившият футболист Георги Семерджиев не е давал обяснения пред органите
Коментари Харесай

Адвокатът на Георги Семерджиев разкри важни подробности за него

Бившият футболист Георги Семерджиев не е давал пояснения пред органите на досъдебното произвеждане за злополуката на бул. „ Черни връх ” , при която починаха две млади дами. Той даже не бил призоваван за разпит. Това съобщи пред юристът на Семерджиев Мирослав Христов и добави, че полицайката Симона Радева е удостоверила в показанията си, че е предоставила стълба , с цел да се качи в жилището си.

Семерджиев през днешния ден беше доведен в Софийския областен съд по друго дело, по което е обвиняем за побой дружно с някогашния футболист Иван Бандаловски.

„ Той ми сподели, че не познава тези хора и няма никакъв чадър. Симона Радева несъмнено, че я познава. Тя е очевидец по делото. Става въпрос за тези полицейски началници , които бяха изброени по малките екрани . Той, в случай че ги познаваше и работеше с тези лица, нямаше по какъв начин да се случи това ” , сподели юрист Христов.

„ Познавам Георги от дете, израснали сме дружно. Бяхме и в един клас. Не е показал връзки с полицията и Прокуратурата. Не съм го виждал да кара пийнал ”, сподели Иван Бандаловски, някогашен футболист и другар на Георги Семерджиев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР