Бившият футболен национал Благой Георгиев ще се развежда с рускинята

...
Бившият футболен национал Благой Георгиев ще се развежда с рускинята
Коментари Харесай

Благо Джизъса се развежда, отива да се кае в Атон

Бившият футболен национал Благой Георгиев ще се развежда с рускинята Есмер Омерова, разкрива представителят му Наско Лазаров пред " България Днес ".

Той не разкрива аргументите за развода, само че показва, че известният с прозвището Благо Джизъса някогашен футболист ще се погрижи за материалното обезпечаване на някогашната си брачна половинка и синът им Елай, като й остави половината от добитото по време на брака имущество. Това са ресторант в центъра на Москва и клиника за естетична хирургия, както и апартамент.

Това няма да е първа прекратена дълготрайна връзка за Георгиев, който има две деца и от някогашната гимнастичка Христина Витанова, с която по този начин и не стигнаха до брак. Тях също Георгиев е подсигурил добре и те не са лишени от нищо. Според осведомени Благо не е желал да се стига до бракоразвод с Есмер заради дълбоката си набожност.

За да потърси помилван за разбиването на църковния брак, той е възнамерявал за Великден да отиде до българския манастир в Атон, където да излее душата си. Благой Георгиев не се е отказал от концепцията да върти бизнес в Русия, като по този начин ще се вижда със сина си и Есмер, която бързо си е намерила нов почитател. За това свидетелстват нейни фотоси в обществените мрежи, където се похвали с големи букети от рози и лалета в последните дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР