Бившият евродепутат Николай Бареков захапа Отровното трио, което събра извънпарламенатри

...
Бившият евродепутат Николай Бареков захапа Отровното трио, което събра извънпарламенатри
Коментари Харесай

Бареков попиля "Отровното трио": Вие ли, чичета палячовци!

Бившият евродепутат Николай Бареков захапа Отровното трио, което събра извънпарламенатри сили, с цел да мислят гаранции за почтени избори. Дори ги назова „ мишоци “, в коментар във фейсбук.

Палячовците на Черепа от Отровното трио взели да селектират партиите в идващия парламент съгласно социологият. От къде това самочуствие и таз “социология”, пита Бареков във връзка решението им да свирят общ брой на Христо Иванов, Мая Манолова и Слави Трифонов.

Вие ли, чичета палячовци, ще бъдете “гаранант” против нов Костинброд, вбеси се Бареков и добави: Защо провалихте митингите и ги превърнахте в посмешище?

По-рано Отровното трио разгласи, че сплотява старания с хората на Манолова и Трифонов и щели да бъдат поръчител за частни избори. Социалните мрежи обаче се изпълниха с отрицателни мнения за срещата.

Най-голямо отвращение събра обяснението на Триото, че ще борят фалшификациите с... доброволци, които щели да бъдат наблюдаващи на изборния развой.

Коментаторите оповестиха и за много наивно решението „ Бързо и транспарантно издание на заверени препис-протоколи от всяка секция “, както и „ основаване на екипи от адвокати, които да обслужват в границите на целия ден постъпилите тъжби на жители “. Те укоряват триото, че са провалили митингите и в този момент си търсят работа до изборите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР