Изображение: (отляво) Иън Коутс, Барнаби Уебър, Грейс О'Мали-Кумар Оттогава депутатите

...
Изображение: (отляво) Иън Коутс, Барнаби Уебър, Грейс О'Мали-Кумар Оттогава депутатите
Коментари Харесай

Грейс О`Мали-Кумар: Родителите призовават дъщеря герой, 19, намушкана до смърт в Нотингам, да бъде наградена с Джордж Кръст

Изображение: (отляво) Иън Коутс, Барнаби Уебър, Грейс О'Мали-Кумар

Оттогава депутатите приканиха госпожа О'Мали-Кумар, която беше първа година студентка по медицина и играеше за тима по хокей на Англия до 18 години, да бъде наградена с Джордж Кръст - премия, признаваща " най-големия подвиг или най-очевидната храброст при условия на изключителна заплаха ".

Шинейд О'Мали, майката на госпожа О'Мали-Кумар, сподели в изявление за The Sun: " Георгиевският кръст сигурно ще бъде удивително самопризнание за нейната храброст.

" Грейс в никакъв случай няма да се върне при нас, само че ние в никакъв случай не желаеме тя да бъде забравена и това сигурно ще подсигурява, че ще бъде запомнена вечно. "

Изображение: Грейс О'Мали-Кумар със фамилията й. Снимка: полицията в Нотингамшир

Баща й доктор Санджой Кумар сподели, че премията „ ще бъде образец за всеки различен младеж “, защото брат й Джеймс я приветства като „ воин “.

Тори Членът на Народното събрание Марко Лонги, който взе участие в определената комисия по вътрешните работи, сподели, че госпожа О'Мали-Кумар заслужава медала, защото е " посочила безкористна смелост ".

Изображение: Родителите на Грейс О'Мали-Кумар пред Нотингамския кралски съд. Снимка: Пенсилвания

Дейвид Морис, различен народен представител от Консервативната партия, също прикани тя да получи „ най-голямата чест “.

Нейният брат Джеймс, на 17 години, беше споделил в предходно изявление за Sky News: „ На Грейс последните мигове бяха в болежка и това е нещо, за което в действителност ме боли като си помисля, а тя беше воин, това беше нейният темперамент. “

Прочетете повече:
Семейства, травматизирани от „ безчовечен “ полицейски известия в WhatsApp за убийствата
Хронология на пропуснатите благоприятни условия за прекъсване на Calocane

Изображение: Нейният брат Джеймс сподели, че „ тя в никакъв случай не би изоставила другар “. Снимка: PA

Той добави: „ Тя направи всичко допустимо да избави приятеля си. Така Грейс загуби живота си по най-уязвимия метод.

„ Тя в никакъв случай не би изоставила другар, в никакъв случай и това беше доста явно от последните й мигове. Тя мина борбата. "

Джеймс разказа гибелта на сестра си като „ загуба за страната ", като уточни, че тя е карала Vespa до клиника, с цел да имунизира стотици хора по време на пандемията от COVID-19. като нейните желания да служи като доктор във въоръжените сили.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР