Бившият евродепутат Николай Бареков прави зловещи разкрития за задкулисните атаки

...
Бившият евродепутат Николай Бареков прави зловещи разкрития за задкулисните атаки
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Николай Бареков: Радев лансира партията на наложения от администрацията на САЩ Кирил Петков и удря БСП! Шансовете му да спечели втори мандат са не повече от 50%, а служебните му правителства се провалиха

Бившият евродепутат Николай Бареков прави злокобни разкрития за подмолните офанзиви с подправени вести от хора на Румен Радев против ректора на СУ " Св. Климент Охридски " проф. Анастас Герджиков, незабавно откакто Инициативен комитет издигна кандидатурата му за президент.

Кой ражда кроежите на махленските интриги против професора и къде се мътят подправените компромати против него? Паникьосан ли е Румен Радев от съперника си и за какво?

" Проф. Герджиков ги стресна, тъй като е преподавател, тъй като е латинист, тъй като е професор, тъй като е чел и е превеждал писания на Аристотел. Още повече, че досега имаме два избора в историята на България, при които президент, който е спечелил първия мандат, отива на втори избори. Първият е несполучлив - на Петър Стоянов, вторият сполучлив - на Георги Първанов. При втория случай България беше в една спокойна обстановка, а единственият противник на Георги Първанов беше Волен Сидеров. Неуспешният опит на Петър Стоянов беше във времена на катаклизми ", изясни при започване на диалога Николай Бареков.
свързани новини70650преди 17 часа26682на 03.10.2021
По думите му социолозите като Кънчо Стойчев имат съображение да се тормози и да са се стреснали поради издигането на съществени кандидатури против Румен Радев в тези времена.

" Шансовете на Румен Радев да завоюва втори мандат са не повече от 50%. " От сигурен победител той може да не стигне до балотаж. И това може да се случи, тъй като през вчерашния ден избухна скандал, че е надписван наем на Българска социалистическа партия за " Позитано " 20 ", добави политикът.

" През последните 2 години Радев излъчва доста завист. Не знам дали го е направил това против Българска социалистическа партия от завист, или тъй като желае да фаворизира новия си политически план на Кирил Петков и Асен Василев ", разяснява някогашният евродепутат. Според него Румен Радев стартира партията на наложения от администрацията на Съединени американски щати Кирил Петков и удря Българска социалистическа партия.
свързани новини76064на 03.10.2021
" Първият член от Конституцията за президента на Републиката гласи, че той е въплъщение на нацията. Хората не гласоподават за президент, с цел да смъква държавни управления. Да излизаш, да вдигаш пестник и да поведеш митинг, когато ти би трябвало да си съдия на този спор, това е неприемливо. Г-н Радев позволи директна интервенция в изпълнителната власт ", сподели още Николай Бареков.

" Ако Румен Радев се беше дистанцирал както от Българска социалистическа партия, по този начин и от ГЕРБ, в случай че беше подкрепил протестиращите, а не да ги поведе, това към този момент е президент ", отсече гостът в студиото на ПИК TV.

По думите му служебните държавни управления на Румен Радев са се провалили, а танцът на Румен Радев на ръба на Конституцията от дълго време е минал този борд.

" Радев няма право да привиква в този момент Борисов на президентски избори. Това трябваше да го направи, когато подвигна пестник. Тогава трябваше да напусне президентството, да остави Йотова да довърши мандата, да направи партия, да излезе в директна борба с Борисов. И тогава той щеше да завоюва 50%+1 депутати и благодарение на Българска социалистическа партия можеше даже да промени Конституцията ", посочи той.

" Хората, които Слави Трифонов излъчиха в българския парламент, не бяха по-различни от него. Големият боязън на Радев идва от това, че той разчита на огромния профански електорат на Слави Трифонов. Това са политически профани, базисно необразовани хора. Точно тази профанска маса застана зад Румен Радев. И се оказа, че зад него има едно изборно тяло от профани, а против него професор по латинистика и Аристотел. Това е един културен потрес, в който Румен Радев и гласоподавателят му изпаднаха ", безапелационен е някогашният евродепутат.

" Изпадайки в този културен и цивилизационен звук, водят до такава степен, че Радев позволява обикновени неточности. Тонът му към ректора на СУ проф. Герджиков не дава отговор на звук на един държавен глава. Това ли е тонът, който би трябвало да употребява към академичната общественост ", попита политикът.

По думите му другото, което е направил Радев, е да прати Татяна Дончева в Българска национална телевизия да ниже неистини по адрес на проф. Анастас Герджиков.

Гледайте онлайн по ПИК TV!





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР