Бившият директор на Правната дирекция в община Благоевград, Станислава Иванова,

...
Бившият директор на Правната дирекция в община Благоевград, Станислава Иванова,
Коментари Харесай

Кадруването на БСП и компания продължава с пълна пара в Благоевград! Ексюристката на Р. Томов - Ст. Иванова оглавява Басейнова дирекция - Благоевград

Бившият шеф на Правната дирекция в община Благоевград, Станислава Иванова, застава отпред на Басейнова дирекция в Благоевград, на мястото на някогашния губернатор и водач на Българска социалистическа партия Владимир Димитров, който непринудено напусна поста преди дни. Това е най-коментираната тематика в дирекцията през днешния ден, научи Struma.com.

Иванова бе освободена от общината от новия кмет Илко Стоянов, който редуцира директорския и щат.

По времето на Томов назначението и бе изненада, защото името и не бе известно измежду средите на юристите в регионалния център. Оказа се, че е работила в банка преди да бъде назначена в общината.

При слагането и на поста шеф на Правната дирекция от Българска социалистическа партия Гоце Делчев показаха очевидно неодобрение, защото си бяха харесали поста за сина на техен деятел, само че очевидно лобито на Иванова тогава победи. Новината, че Станислава Иванова влиза като началник в Басейнова дирекция провокира същински потрес измежду чиновниците.

Запознати настояват, че назначението и е станало като резултат от положителната кадрова симбиоза сред Българска социалистическа партия, Политическа партия и Демократична България, която се вижда в последно време при определянето на водещите фигури по държавните институции по места, само че отново водеща роля в назначенията има Българска социалистическа партия. В момента Иванова води дело против общината за съкращението си и желае да се върне на управническия пост. Дали след новото предопределение ще продължи с делото си, ще забележим.

Фактите са досега съвсем всички управнически фрагменти на някогашния кмет Румен Томов, влезнал в ръководството на града с общителната поддръжка и подпомагане на Българска социалистическа партия си откриха топли местенца в държавния уред. Припомняме, че някогашният основен секретар Мария Захова оглави Областната работа "Земеделие ", с нея един до друг ще работят някогашната зам. кметица Пролет трифонова и някогашната секретарка на Р. Томов Йорданка, както и една от юристките му. Бившият зам. кмет по сигурност, пенсионираният служител на реда Любен Милев е на работа в ЮЗДП, има и назначения с поддръжката на Българска социалистическа партия и в други служби в регионалния град. Кога Иванова ще бъде показана на състава ще съобщим.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР