Бившият депутат на ПП-ДБ и настоящ подуправител на БНБ Андрей

...
Бившият депутат на ПП-ДБ и настоящ подуправител на БНБ Андрей
Коментари Харесай

Обориха плоската опорка на Лена за избора на служебен премиер 


Бившият народен представител на ПП-ДБ и сегашен подуправител на Българска народна банка Андрей Гюров се е отчитал пред началниците в обединението след срещата си с Румен Радев, макар че сякаш към този момент е деполитизиран.

Това заподозря конституционалистът Борислав Цеков, а мотив за подозрение му даде персонално Лена Бориславова.

През седмицата Гюров бе привикан на „ Дондуков “ 2, защото съгласно новите промени в Конституцията бе една от вариантите за длъжностен министър председател.

Вчера Бориславова се оплака, че по време на срещата с Радев, президентът по никакъв метод не е отворил тематиката Андрей Гюров да бъде длъжностен министър председател. „ Решението за това да се избере блестящо лице на ГЕРБ е било направено от дълго време, идващите срещи са били безусловно проформа “, съобщи Сивия кардинал в ПП-ДБ.

„ Ленчето оповестила по „ Дарик “, че президентът Радев не бил предложил на Гюров нищо по време на срещата им. Откъде Ленчето знае наличието на този диалог? Едва ли е от Румен Радев. Очевидно знае от нейния съпартиец, който инсталираха за подуправител на Българска народна банка – Гюров.

Той нали, сякаш, е деполитизиран. Защо се регистрира на партията и партийната началничка? “, изригна Цеков в обществената мрежа.

И още един откъс от снощното радио изявление на Лена: „ Радев трябваше да реши дали да избере ярка политическа фигура на ГЕРБ, или господин Андрей Гюров от „ Продължаваме промяната “, и той направи своя избор “.

Тоест – изборът на Радев, Димитър Главчев, е ярката политическа фигура на ГЕРБ, а Андрей Гюров, който се регистрира на ПП-ДБ след срещата си с президента, не е ярка политическа фигура?!?

Е, да, в случай че имаме вяра на опорките на Ленчето, совите не са това, което са!

„ Припомням, че съгласно глуповатата опорка на ППДБ, Гюров е „ ярка политическа фигура “ – беше ръководител на ПГ на Политическа партия. И още напомням, че същият, към този момент като „ деполитизиран “ подуправител на Българска народна банка, скандално се появи на предизборно заседание на Политическа партия в Благоевград “, добави Борислав Цеков в обществената мрежа, осведоми организация ПИК.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР