Бившият депутат и кандидат за нов мандат от Продължаваме промяната

...
Бившият депутат и кандидат за нов мандат от Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Ицо Хазарта дава заден за бутането на МОЧА

Бившият народен представител и претендент за нов мандат от " Продължаваме промяната " Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта разгласи за смут на градската десница, с която Политическа партия е в избирателен съюз, че не поддържа демонтирането на МОЧА. И че не схваща " дивата еуфория " към решението на СОС за демонтажа на паметника. 

" С ангажимента, че показвам своето мнение, а не това на моето поколение - тематиката е доста забавна и проследявам с интерес това, което става. Вероятно мои сътрудници биха се разсърдили за това, което ще кажа, само че аз не споделям тази дива еуфория за моменталното унищожаване на този монумент ", сподели той пред Нова телевизия. 

Хазарта уточни, че фактически има решение на Столичния общински съвет отпреди 20 години за оповестяването на паметника за окупаторски, само че че това е следващата тематика, която разделя българското общество. 

" Стигнали сме до ниво, на което не можем да достигнем до естествен диалог по която и да било тематика. Ние заставаме от двете страни, разделяме се и почваме да се плюем и да не се чуваме. Гледах по какъв начин се смеят моите другари на фотографията с бабата, примерно. Да де, но тя бабата е българин, колкото си ти, колкото съм аз. Ние може да не харесваме тези хора, само че ние би трябвало да се опитаме да ги разбираме ", каза Ицо Хазарта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР