Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев говори

...
Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев говори
Коментари Харесай

Петър Ганев: Дългът на Левски остава много висок

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев приказва след Общото заседание на клуба.

" Хубаво е да създадем бърза ретроспекция на това, което се случи последните шест месеца от последното заседание, в което аз и Иво Ивков бяхме освободени. Шест месеца съвсем нищо не казахме и управлението имаше цялостен комфорт. Имаха цялостна независимост, само че видяхме офанзиви против хората, които не бяха съгласни с управлението. Много малко информация към последователите. Разделението е сред клуб и последователи ", стартира той.

Бяха казани някои цифри. Национална агенция за приходите се заплаща 70 на 30 и това се извършва, само че дългът остава доста висок. Говорим от порядъка на 10 милиона. Беше повече, само че нашата концепция с прехвърляния да се удари главницата и да изчезне, да няма главница и Левски да се бори към шампионска купа. Това изчезна. Дължим към Национална агенция за приходите, не се борим за купа и изпуснахме играчи.

Въпрос имах и за прехвърлянето на Сонко. Защо продаваме на три пъти по-ниска сума от препоръчаното от Брьондби за Хосе. Не получих логичен отговор. Третият ми въпрос бе обвързван с дълга към компанията, която ръководи клуба. Те го назовават консултантски контракт, а ние го назоваваме контракт за ръководство. Този дълг е за над 1.2 милиона лв.. Това ми бяха трите съществени въпроса. За футбол не сме говорили толкоз.

Беше казано, че Боримиров към този момент не е краткотраен изпълнителен шеф, а се оправя отлично, което аз не споделям и остава за непрекъснато ", добави още някогашният член на Надзорния съвет на Левски. " Оценката на управлението и на вярата в клуба се дава в оттегляне от стадиона. Виждаме го по продадените абонаменти карти и по посещаване на стадиона. Помните, когато имаше религия, какъв брой пъти беше разпродаден стадиона. Върнахме се в тези 10 години, в които хората, които обичат клуба, бяха надалеч от стадиона.

Единственият триумф е броят продадени фланелки, които знаете за какво пристигна. Точно за това работихме всички – да има контракт с " Адидас ", знаейки, че фланелката ще бъде харесвана и купувана. Това беше единственият триумф, който от дълго време бе заложен, бе предстоящ и се случи ", приключи Ганев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР