Бившият бразилски национал Валтер Казагранде бе доста критичен към младия

...
Бившият бразилски национал Валтер Казагранде бе доста критичен към младия
Коментари Харесай

Неймар е разглезено детенце, смята бивш бразилски национал

Бившият бразилски национал Валтер Казагранде бе много сериозен към младия си съотечественик Неймар. Нападателят направи име първо в родината си през 80-те години, когато бе съотборник на именития Сократес в Коринтианс, а по-късно мина през Порто, където завоюва европейска купа през 1987 година, с цел да се откри в Италия, играейки за Асколи и Торино. Казагранде, който с изключение на с футболните си качества се славеше и с бохемския си метод на живот, записа 19 мача за Бразилия, в това число и три на Мондиал 1986.

“Не ми харесва, че болшинството медии и почитатели просто потупват Неймар по гърба. Срещу Реал си изкара жълт картон още през първото полувреме, като можеше да бъде изпъден през второто. Ако направи нещо такова на международно състезание, би било същинска злополука. Неведнъж демонстрира държание, което е недопустимо за екипен спорт”, счита Казагранде, който не се спря дотук, продължавайки оттатък конфликт с Реал Мадрид на " Сантиаго Бернабеу ".

“Той е едно капризно дете. Проблемът е, че някои хора го считат за талант, а той няма качествата на Меси, Марадона и или Кристиано Роналдо, които биха могли да решат всеки един мач във всеки един момент”, регистрира Казагранде за десетката на ПСЖ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР