Бившият бразилски национал и легенда на Барселона и Милан Роналдиньо

...
Бившият бразилски национал и легенда на Барселона и Милан Роналдиньо
Коментари Харесай

Арестуваха Роналдиньо заради фалшивия паспорт

Бившият бразилски национал и легенда на Барселона и Милан Роналдиньо и брат му Роберто бяха задържани в Парагвай в петък по обвинявания за потреблението на подправени парагвайски паспорти при влизане в страната, оповестява Би Би Си.

След 8 часа разпити прокурорите оповестиха, че обвинените споделили, че неистинските документи им били дадени, щом кацнали в столицата Асунсион в сряда. Двамата отхвърлят да имат виновност и настояват, че са считали приемането на паспортите като жест към тях.

Братята бяха отведени в ареста, а хотелът им беше претърсен от полицията.

През 2019 година бяха иззети бразилският и испанският паспорти на Роналдиньо и брат му, който изпълняваше ролята на негов футболен сътрудник по време на дейната му кариера. Причината бе неплащане на налози и на санкции за нелегално строителство в народен резерват на Бразилия. Двамата си построили пристанище там.

39-годишният Роналдиньо пътувал до Парагвай за представянето на книга и акция в помощ на деца.

Роналдиньо приключи футболната си кариера преди пет години като състезател на Флуминензе. През 2002 година той стана международен първенец с Бразилия, а три по-късно завоюва и " Златната топка " на " Франс Футбол ". /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР