Бившият бразилски футболист Еденилсон Бергонси се върна към спомените си

...
Бившият бразилски футболист Еденилсон Бергонси се върна към спомените си
Коментари Харесай

Бивш футболист на ЦСКА: Благодарение на ФИФА получих обезщетение

Бившият бразилски футболист Еденилсон Бергонси се върна към спомените си от интервала, в който игра в България. Той направи това в изявление за италианския " Варезе Спорт ".

" Опитът ми в Стандард Лиеж беше неприятен, тъй като дойдох в миг на промяна на собствеността на клуба и имаше стопански проблеми, както и с договорите, поради които останах отвън тима. Тогава отидох в Черно море. Това беше най-хубавият ми интервал в кариерата. Играех постоянно, харесвах се на почитателите и бях считан за един от най-хубавите чужденци в шампионата. Намерих тази непоклатимост, която до тогава ми бе липсвала. 

Тeзи два сполучливи сезона ми осигуриха позвъняване от ЦСКА, само че още един път шансът не бе с мен - клубът банкрутира през 2016-а и аз и доста други играчи изгоряхме, като не получихме никакви пари. Едва преди две години получих обезщетение, с помощта на ФИФА ", спомни си бразилецът.

" В момента съм в Бразилия. Реших да се завърна покрай фамилията ми. Междувременно се роди синът ми Гаел - неописуема наслада. Играя в един локален тим единствено с цел да подкрепям форма. Семейството ми има компания за индустриално разчистване, тъй че мога да се посветя на този бизнес. Но мога да стане и футболен сътрудник. Вече посредничих за прекосяването на едно младо бразилско момче в шампионата на България, тъй че има интерес ", споделя още Еденилсон Бергонси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР