Бившият бизнес сътрудник на Хънтър Байдън Тони Бобулински свидетелства, че

...
Бившият бизнес сътрудник на Хънтър Байдън Тони Бобулински свидетелства, че
Коментари Харесай

Джо Байдън е „големият човек“, каза Тони Бобулински по време на „непоклатимото“ свидетелство на фона на разследване за импийчмънт

Бившият бизнес помощник на Хънтър Байдън Тони Бобулински свидетелства, че Джо Байдън е „ Големият човек “ и сподели, че президентът „ продължава да лъже “ американския народ за присъединяване си в бизнес покупко-продажбите на сина му.

Бобулински, който работи с Хънтър Байдън за основаването на взаимното дружество SinoHawk Holdings с китайци енергийна компания CEFC и сподели, че се е срещнал с Джо Байдън през 2017 година, даде „ непоклатими “ показания зад закрити порти в надзорните и правосъдните комисии на Камарата на представителите във вторник.

Неговото удостоверение, което пристигна като част от следствието на Камарата на представителите за импийчмънт против президента Байдън, продължи повече от осем часа.

Източник, осведомен с неговите показания, сподели на Fox News Digital, че той е свидетелствал, че се е „ срещнал персонално “ с Байдън през май 2017 година Лос Анджелис в коридорите на конференцията в Милкен за някъде сред 45 минути и един час.

Fox News...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР