Бившият австрийски национал Волкан Кахраман бе застрелян в главата след

...
Бившият австрийски национал Волкан Кахраман бе застрелян в главата след
Коментари Харесай

Застреляха бивш австрийски национал посред бял ден

Бившият австрийски национал Волкан Кахраман бе убит в главата след кавга във Виена. Убиецът на някогашния футболист – Орхан С., се самоубил незабавно, откакто направил закононарушението. Пристигналите на място екипи на незабавна помощ единствено установили гибелта на двамата.

Техен развълнуван спор в близкото кафене се пренесъл на улицата, където Орхан извадил револвера си.

Волкан Кахраман е считан за един от забавните гении на австрийския футбол при започване на 2000 година, Волкан Кахраман облича 3 пъти националния екип. Твърди се, че той и неговият палач, също обвързван с футбола, се познават от години и даже са били близки другари, написа telegraph.bg.

Кахраман, роден в семейство на турски имигранти, стартира професионалната си кариера едвам 17-годишен във Фейенорд Ротердам.

Халфът е със славата на един от обещаващите гении на австрийския футбол, през 1998 година е отстъпен от Фейенорд на Екселсиор Ротердам, също в холандската първа дивизия, където играе три сезона.

След два сполучливи сезона за Пашинг, в австрийската Бундеслига, Кахраман е извикан в националния тим на Австрия, с който изигра три мача през 2002 година

Пристигналите на мястото на престъплението служители на реда трябваше да се намесват уверено против събралата се бързо навалица от познати и другари на килъра и жертвата. Според първична информация претекстовете за абсурда и убийството са пари и ревнивост.

Volkan Kahraman
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР