Бившият американски президент Доналд Тръмп се е споразумял с телевизия

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп се е споразумял с телевизия
Коментари Харесай

Тръмп се е споразумял с Фокс нюз за дебат с Камала Харис през септември

Бившият американски президент Доналд Тръмп се е споразумял с телевизия " Фокс нюз " за спор пред камерите с вицепрезидента Камала Харис, която към този момент си обезпечи номинацията на Демократическата партия за Овалния кабинет.

От известието на републиканския кандидат не излиза наяве дали Харис е приела поканата. Тя беше подкрепена от повече от половината партийни делегати в онлайн гласоподаване и ще одобри публично номинацията за президентския пост в понеделник след края на вота.

Президентът Байдън се отдръпна от конкуренцията на 21 юли след пагубно показване в спор с Тръмп през юни по Си Ен Ен. Втори двубой пред камерите сред двамата беше плануван за 10 септември по Ей Би Си.

Лагерът на Тръмп дефинира като " несвоевременно " провеждането му с Харис, преди тя да получи партийната номинация. Впоследствие самият Тръмп съобщи, че няма да дебатира с Харис, само че предишният месец тя го провокира да се изправят лице в лице. От " Фокс нюз " оповестиха, че дуелът Тръмп - Харис ще се организира пред аудитория и по сходни правила като дебата с Байдън по Си Ен Ен.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР