В някои части на Пловдив паркоместата вече са кът, а

...
В някои части на Пловдив паркоместата вече са кът, а
Коментари Харесай

Внимавайте къде паркирате: Водач получи съвет, а после откри гумите си спукани СНИМКИ

В някои елементи на Пловдив паркоместата към този момент са ъгъл, а конфликтите за наличните места са действителност. Буквално. Пловдивчанин показа за неприятностите, с които се е сблъскал с намирането на място за возилото си в кв. " Христо Смирненски " под тепетата.

Николай Маргов споделя, че от няколко месеца живее в квартала, а преди дни за първи път е имал кавга с локални поданици, които му създали забележка, че паркира в зелената повърхност край трафопоста на ул. " Белмекен " и ул. " Баучер ". Мъжът твърди, че съгласно тях  там можело да стопират eдинствено съседите, които изтъкнали и " резонна " причина за това.

" Видиш ли, в случай че се наложи кола за спешна помощ да спре там, си имат номерата и 5 коли ще се махнат оттова незабавно ", предава позицията им Маргов.

Мъжът споделя, че две от гумите на колата му, както и две от гумите на машината на негов другар, били спукани. Той добавя, че няма доказателства кой е причинителят на действието, само че разяснява, че след въпросната преживелица, когато била отправена забележката, вредите били факт.

Маргов отбелязва, че няма да остави нещата по този начин. Той добавя, че местата, които не са заплатени за паркиране, са общи и са за всички. Друг е въпросът, че зелените площи в Пловдив не са паркоместа, макар че пловдивчани и гостите на града ги припознават като такива, нарушавайки наредбите.

Вижте и целият роман на Николай Маргов, оповестен без интервенция:
" Здравейте, улицата е " Белмекен ", кв. " Христо Смирненски ".  Живея на тази улица от 5 месеца, като преди този момент бях на " Ген. Колев ", за пръв път ми се случва скандал с жител или по-скоро селяци, твърдящи, че тревната повърхност на трафопоста е тяхна и там единствено те могат да стопират, заради повода, видиш ли, в случай че се наложи кола за спешна помощ да спре там, си имат номерата и 5 коли ще се махнат от там незабавно.  На мен и мой другар, спряли за 1 час на това място, ни спукаха на мен две гуми и на него две гуми, тъй че може да внимавате къде спирате.  Първо да оповестя, че всички паркоместа, които нямат обозначение за платено място, са общински и всички могат да стопират там или в случай че не може, никой не може да стопира там.  Много значимо, че Ганьо живее там от 40 години и стопира постоянно там. Последната фотография на автомобила е на индивида, вдигнал скандал, заходи към нас и надали не потегли да налита и заплашва, съпроводен от други негови съседи, не настоявам че той е спукал гумите, само че бяха спукани след абсурда.  Нещата няма да останат по този начин!  Извършителят в случай че види поста, да знае, че ще се направи нужното да се реши въпроса по легален и цивилен път, в случай че пък има проблем, постоянно може да ме откри и ще решим казуса, както желае огромният мъж. "  
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР