Изсмукваш ли живота на приятелите си?Някои хора могат просто да

...
Изсмукваш ли живота на приятелите си?Някои хора могат просто да
Коментари Харесай

6 признака, че изсмуквате енергията на приятелите си

Изсмукваш ли живота на приятелите си?

Някои хора могат просто да източат силата ви - и не тъй като сте се забавлявали толкоз доста дружно.

Наричани " енергийни вампири ", тези хора изчерпват прочувствената ви сила, съзнателно или не.

В шоуто " What We Do in the Shadows " енергийният върколак Колин Робинсън изсмуква живота на хората към себе си, отегчавайки ги с диалози и ненужни обстоятелства в потребността си да се храни.

Но има много разнообразни видове от този тип ужасни хора, твърди Алла Свиринская, енергиен врач на известни персони и създател на бестселъра " Energy Rules ", разкри пред Daily Mail .

Бъбривият

Случвало ли ви се е да напуснете диалог, осъзнавайки, че сте говорили през по-голямата част от диалога? Това може да отблъсква приятелите ви.

Алла споделя: " Другият човек постоянно се усеща в капан, не знае по какъв начин да прекъсне монолога ви. В последна сметка те се изцеждат от вашето безмилостно търсене на внимание.

" Изключително значимо е да се ангажираме с хората, вместо да им приказваме ", посъветва тя.

Манипулаторът

Някои хора наподобява се обръщат единствено когато желаят нещо, без значение дали е полза или някакъв съвет.

" Веднага щом някой разбере, че е употребен поради своите връзки и контакти и щедростта им е била злоупотребена, това може да докара до дълготрайна липса на доверие в нови хора ", счита Алла.

" Здравословните другарства би трябвало да са от изгода и за двете страни. "

Отрицателният

Виждате ли чашата на половина празна? Е, нуждата да напълните още веднъж чашата си и да измененията метода си на мислене лишава доста от приятелите ви.

" Поведението по този метод може да накара другия да се съмнява в себе си и в личната си позитивна вероятност. Те би трябвало да " свият " светлината си, с цел да поемат вашата сянка. Трябва да приемате нещата по-малко персонално, да разберете, че хората вършат неточности и да спрете да изкривявате разкази, с цел да подкрепите концепцията си, че всичко е отрицателно и безнадеждно. Не е! " съобщи тя.

Клюкарят

Повечето хора обичат да се събират и да си побъбрят с най-хубавите си другари. Но когато непрекъснато клюкарствате за другите и съдите всички, това може да стане уморително.

" Хората постоянно вършат това, с цел да покачат личното си ниско самочувствие. Те издигат себе си, като смъкват другите. В последна сметка приятелите ще спрат да ви се доверяват и вашите връзки ще станат плитки и лишени от всякаква интимна връзка ", разяснява Алла.

Самовлюбеният

Нормално е да говорите за достиженията си с приятелите си, само че някои хора имат гения да обръщат всеки диалог по този начин, че да се хвалят със себе си.

" Дори в случай че другар стартира диалог за техния триумф или популярност, този човек ще откри метод да го трансформира в това какъв брой необикновен е той ", изясни Алла.

" Приятелите ви стартират да се усещат просто като огледала, които употребявате, с цел да се възхищавате на личното си отражение. Карате хората да се усещат самотни във ваше наличие заради вашето самовглъбяване и липса на емпатия. "

Вечната жертва

Светът против теб ли е? Е, в случай че постоянно се държите като жертва, вашите другари може да ви разкарат скоро.

" Тези хора постоянно желаят съвет от другари и по-късно губят интерес, в случай че приятелят не поддържа техния роман на жертвата ", сподели Алла.

" Хората се усещат изтощени, когато ги превърнете в кофа за отпадък, с цел да изхвърлите токсичните си отзиви, до момента в който жертвите задушават другите с тяхната проектирана виновност. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР