Уважаеми сънародници, съграждани. На 3-4 месеца идваме да кажем благоадря“

...
Уважаеми сънародници, съграждани. На 3-4 месеца идваме да кажем благоадря“
Коментари Харесай

Борисов в Перник: Кризата у нас ще е чудовищна! Ако не направим правителство, рискът да за натиск да приемаме мигранти обратно е огромен

Уважаеми сънародници, съграждани. На 3-4 месеца идваме да кажем „ благоадря “ айде отново, само че това упражнение коства над 100 милиона лв.. Цялата капиталова стратегия на Пернишка област несъмнено е е една трета. С тези извършения – над 1 милиард за избори. Няма такава страна! Прави са са някои.

Това сподели водачът на партия ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива на партията в Перник. Говорим, че сме небогати, само че на 3-4 месеца вършим избори, акцентира той.

„ Ще подсигурявам, че ще направя тези неща. В сферата на сигурността, за моя наслада, през днешния ден Урсула застъпи това, което не и през годините правихме – изнесени центрове за мигранти отвън Европейски Съюз.

 ГЕРБ/СДС

Неслучайно пристигна в Пловдив, дружно с шефа на партията победител Манфред Вебер, на събитие на ГЕРБ. Ние сме образец по какъв начин се съблюдава закона, по какъв начин не се позволяват незаконни мигранти “, сподели още Борисов.

Европа затваря границите, само че от ден на ден вяра имаме, че тази политика на безотговорно влизане. По няколко хиляди афганистанци сме прибирали на година и никой не е споделил нищо, тъй като спазвахме закона.

Ако България в този момент не направи държавно управление, рискът страните, в които победиха крайните десни партии, да стартират да упорстват да се връщат мигрантите там, откъдето са пристигнали, е голям.

Кризата у нас ще е чудовищна. Когато си говорите с другари и съседи, това им казвайте. Само един се е справил. Само по негово време даваха пари от Европа и идваха да се учат от нас. Сега те вършат това, което ние правихме преди 4 години.

Ние ви вкарахме в европейска банков съюз и чакалнята на еврозоната, в този момент щяхме да сме там. Другите попречиха това да се случи. Точка “, отсече той.

„ 2009 година взехме решение най-тежката финансова и икономическа рецесия в света. Справихме се най-добре от всички. Покрихме 6-7 милиарда недостиг за една година. След това пристигнаха мигрантска рецесия, коронавирус рецесия и ние се справихме най-добре. Единствената страна в света, която не затвори църквите и манастирите “, напомни Борисов.

„ Властта се дава от бога и от народа. Затова съм оптимист “, продължи той.

„ Как можем да излезем от икономическата рецесия? При нестабилна политическа обстановка, не идват вложители “.

„ Равно далечен министър председател – в случай че това е оферта към нас, тя трябваше да е по-честна. Кой ще е той. Кой е по-подготвен от нас? Наско Атанасов даже ми сподели име, само че няма да го загатвам, тъй като беше в другарска конюнктура.

Тези хора би трябвало да седят тука. Когато партиите дават обещание. А след час да отида на събранието на Денков и Киро и да запиша какво желаят хората и да знаем може ли да се заемем с тази работа или не. Ние в този момент единствено се отхвърляме, вместо да подготвим условия за сходно деяние. Не го виждам по какъв начин ще стане “, сподели Борисов по отношение на равно отдалечения министър председател.

„ Но и да има подобен, той би трябвало да даде 20 министри. Ако има такива хора, те ще са си създали партия, те ще завоюват изборите. Сиреч, предлага ни се нещо като сглобката. Ако е към нас, разумно и почтено е да посочим хората. Представете си, че ви изненадвам, като се съгласявам с новата сглобка, която се назовава „ равно отдалечено нещо “.

Ми вие може да не желаете да гласувате за подобен министър председател. Ще се окаже, че сме ви излъгали. Затова ние в този момент натискаме и обясняваме да отидете при другари, да ги убедите да гласоподават за нас “, изясни водачът на ГЕРБ.

„ Като се замисля по време на коронавирус рецесията, ГЕРБ даде 50 лв. на пенсионерите и те ги усетиха. После пенсиите се дигнаха, само че с тези пари по-малко неща може да се купят. Василев споделя: Всичко е добре, а то инфлацията изяжда това, което имаш.

Подиграват ми се моите хора, като им споделям да не са нападателни. По 100 милиона, седем области да сме финансирали. Това е една автомагистрала „ Хемус “. Пловдив и София околовръстните. Не ви ли е гняв? И мене ме е гняв “, сподели още той.

По думите му в Брюксел никой няма да разреши на ГЕРБ да работят с „ Възраждане “. Нашата европейска партия ЕНП не разрешава коалиция с крайнодесните “, безапелационен е той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР