Бившият американски президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Мислите ли че Байдън може да направи това? Аз не мисля

Бившият американски президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се подигра на физическото положение и уменията за игра на голф на сегашния президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, до момента в който играеше на свое игрище в западната част на Ирландия, оповестява Българска телеграфна агенция.

Тръмп разговаряше с кореспонденти, до момента в който играеше голф. След като вкара първата топка на игрището, Тръмп съобщи: " Мислите ли че Байдън може да направи това? Аз не мисля ".

Бившият американски президент пристигна в Шотландия в понеделник дружно със сина си Ерик и направи първа копка на ново голф игрище в имението си покрай Абърдийн. Той продължи към Ирландия през вчерашния ден, с цел да инспектира своя курорт край град Дунбег.

В отговор на въпрос дали е убеден, че може да победи Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на идващите избори в Съединени американски щати, Тръмп съобщи: " Бих могъл да ги печеля три пъти ". Тръмп разказа противника си от Демократическата партия, който го победи на изборите през 2020 година, като " некомпетентна персона ".

Очаква се Тръмп да отпътува към Ню Йорк по-късно през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР