Бившият американски президент Барак Обама изпрати писмо в отговор на

...
Бившият американски президент Барак Обама изпрати писмо в отговор на
Коментари Харесай

Обама изпрати писмо до притеснените от Тръмп американци. Ето какво пише в него

Бившият американски президент Барак Обама изпрати писмо в отговор на стотиците писма от разтревожени поради политиката на Доналд Тръмп американци, написа в. " Индипендънт ".

Той ги предизвиква да не губят вяра и написа: " Развитието на страната ни в никакъв случай не е следвало права линия - постоянно имаме възприятието, че на всеки две стъпки напред се връщаме с една обратно. Надявам се помните, че дългият път на Америка се дефинира от придвижването напред и посоката, която следваме не зависи от един-единствен човек ".

Обама изпраща писмото до тези, които споделят с него терзанията си от положението на страната и до тези, които търсят неговото мнение за новата държавна администрация, споделя представител пред " Yahoo News ", които първи получиха писмото.

Бившият президент получава писмата на хората посредством уеб страницата си, наред с изпратените непосредствено по пощата.

За дълго време Обама остана настрана от политиката, откогато напусна Белия дом. Изказвал се е единствено с цел да отбрани някои от своите политики - да вземем за пример за програмата, която пази от депортация децата на имигранти, както и за закона, прочут като Обамакеър, който осигурява здравни застраховки на доста американци, които нямат достъп до опазване на здравето.

Критиките на Обама към Тръмп са надалеч по-сдържани от тези, отправени да вземем за пример от някогашните президенти Джордж Хърбърт Уокър Буш и сина му Джордж Уокър Буш.

Буш-старши назова сегашния президент " фукльо ", а синът му добави, че той " не знае какво значи да си президент ".

Коментарите на двамата са представени в новата книга, озаглавена " Последните републиканци " и представена от Би Би Си.

Това, което господин Обама би желал, е да окуражи младежите да са политически дейни, счита чиновник от неговата администрация, представен от " Индипендънт ". В първата му поява от напускането на Белия дом той съобщи, че да въодушевява младежите е " най-важното нещо, което мога да направя ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР