Бившия президент на САЩ е номиниран за . Предложението е

...
Бившия президент на САЩ е номиниран за . Предложението е
Коментари Харесай

Тръмп отново e номиниран за Нобелова награда за мир

Бившия президент на Съединени американски щати е номиниран за. Предложението е направено от естонския евродепутат Яак Мадисън. " Поради обстоятелството, че парламентарни депутати също могат да предлагат претенденти за Нобелова премия за мир, аз се възползвах от тази опция ", написа той на страницата си във Фейсбук, съобщи ТАСС, представена от БГНЕС.

„ Доналд Тръмп стана първият президент на Съединените американски щати през последните 30 години, при който страната, която той оглавява, не стартира нито една война “, изясни решението си Мадисън. „ Освен това под негово управление бяха подписани няколко мирни съглашения за Близкия изток, които спомогнаха за постигането на непоклатимост и мир в района ", уточни още той.

Тръмп и преди е бил номиниран за тази премия. През септември 2020 година такава самодейност пое норвежкия народен представител, член на Прогресивната партия Кристиан Тюбринг-Гиеде, който по този метод посочи ролята му в съглашението за нормализиране на връзките сред Израел и ОАЕ. През ноември представители на партия Шведски демократи застанаха зад номинацията на американския президент. След това някогашният водач на тази секта в шведския парламент Матиас Карлсон означи присъединяване му в решаването на проблемите на Корейския полуостров, на Балканите, както и сред Израел и съседите й.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Започва Нобеловата седмица. След часове ще стане ясно на ког...
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР