Бившите съпрузи Николета Лозанова и Валери Божинов почиват заедно на

...
Бившите съпрузи Николета Лозанова и Валери Божинов почиват заедно на
Коментари Харесай

Николета, Валери и Биляна заедно в Дубай!

Бившите съпрузи Николета Лозанова и Валери Божинов почиват дружно на една от най-любимите им дестинации – Дубай. Заедно с тях са щерка им Никол и актуалната половинка на нападателя – Биляна Дол.

Всъщност Николета е в емирството от седмица. Тя отпътува за там предишния понеделник с Никол. Двете бяха сами няколко дни. Валери и Биляна се причислиха към тях с леко забавяне. Преди да отлетят за Дубай, те минаха през Белград.

View this post on Instagram
Happy wife, happy life!!!! @biljanadoll_official

A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Jun 1, 2019 at 11:46am PDT

Веселата четворка и отседнала в един от тузарските комплекси Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach. Той е с пет звезди и се намира на брега на залива. Хотелът разполага с всевъзможни капризи – частен плаж, 2 открити и един закрит плувен басейн, извънреден СПА център, два тенис корта, алея за джогинг край плажа, няколко ресторанта. Една нощувка в най-обикновената стая коства 2600 лв. на вечер.

Най-щастлива от огромната фамилна почивка е Никол. Тя отпразнува Деня на детето на 1 юни с двамата си родители. А те не пропуснаха да засвидетелстват любовта си към нея с постове в обществените мрежи. Николета качи фотография на Валери и дъщеричката им в Instagram.

View this post on Instagram
Не ти е нужно да покоряваш света с достижения, когато в прегръдките си държиш целия свят, основан изцяло идеален, точно от теб самия! Happy Children's Day #childrenday

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Jun 1, 2019 at 9:00am PDT

Николета и Биляна се надпреварваха коя ще покаже по-голям съблазън. Двете сменят кой от кой по-оскъдни бански костюми.

View this post on Instagram
Vacation mood is #dubai

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll_official) on Jun 1, 2019 at 9:57am PDT

Докато четворката се забавлява в Дубай, Ники Михайлов тренира крепко в България, написа в. "България през днешния ден ". Той е на лагер с националния тим преди евроквалификациите с Чехия и Косово. Вратарят съумя и да продължи контракта си с „ Левски “. Стражът се обвърза с родния клуб за още две години. Ники ще има няколко почивни дни след дуела с Косово на 10 юни.

View this post on Instagram
Looking like a snack

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on May 29, 2019 at 10:02am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР