Бившите съпрузи, които бяха замразили отношенията си след развода, отново

...
Бившите съпрузи, които бяха замразили отношенията си след развода, отново
Коментари Харесай

Ники Илиев се върна при Саня

Бившите съпрузи, които бяха замразили връзките си след развода, още веднъж работят дружно, а актрисата се е върнала в най-близкия другарски кръг на хубавия артист и режисьор. Скоро й следва премиера на авторски филм, в който той също е зает, и най-вероятно ще се появят на разположение на аления килим, допуска " Уикенд ".

Реклама
Саня Борисова и Ники Илиев, които преди цели 16 години се залюбиха на снимачната площадка на тогавашния сериал „ Забранена обич ”, май са възстановили връзката си около различен план. Това е филмът „ Никога не е просто секс ”, който е режисьорски дебют на актрисата. В него тя е поканила някогашния си мъж, предлагайки му една от функциите в продукцията. От актьорския състав в лентата проличава, че той освен е изиграл въпросната роля, само че и е блъснал солидно рамо за реализиране на целия план. В него са ангажирани голяма част от звездите, с които самият Ники работи.

Човек би споделил, че самичък ги е подбирал, канил и убеждавал да одобряват функциите. Работата е толкоз доста, че надали някой мъж би я приключил за някогашна брачна половинка. Такова нещо нормално се прави за човек, на който държиш и с който искаш да бъдеш, а не за подобен, с който предпочиташ да нямаш нищо общо, разясняват в сектора.В центъра на кино лентата са четири приятелки. Ролята на едната от тях се извършва от Елена Петрова, която взе участие в голяма част от спектаклите на някогашния свекър на Саня – режисьорът Бойко Илиев, в това число в „ Осъдени души ”, където играе и самият Ники. Другата звезда в продукцията е младата Елеонора Иванова – изобретение на Ники Илиев в сериала „ Братя ”, който той режисира. Ангажирани са и артисти, с които е работил в „ Скъпи наследници ” – Иво Аръков, Веселин Калановски и Рая Пеева, която взима облика на третата приятелка; четвъртата Саня е запазила да самата себе си.
Реклама
В лентата се включва и най-близкият сътрудник и съучастник на Илиев в последните години – Башар Рахал, с който пишат сюжета и продуцират двете елементи на хитовия филм „ Завръщане ”. Това е единственият авторски план на Ники, в който Саня не взе участие. Башар измисля и заглавието на нейната лента – „ Никога не е просто секс ”.Тази ангажираност на приятелския и професионален кръг на някогашния брачен партньор в плана на Саня идва на фона на 4 години, в които тя беше явно отхвърлена и от него, и от хората, с които работи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР