Бившите играчи на Манчестър Юнайтед, Крис Смолинг и Хенрих Мхитарян,

...
Бившите играчи на Манчестър Юнайтед, Крис Смолинг и Хенрих Мхитарян,
Коментари Харесай

Бивши дяволи помогнали на Рома да разузнае Юнайтед

Бившите играчи на Манчестър Юнайтед, Крис Смолинг и Хенрих Мхитарян, са помогнали в разузнаването на треньора на Рома Пауло Фонсека преди полуфиналния конфликт сред двата тима в Лига Европа. Първата среща е довечера на стадион "Олд Трафорд ".

Смолинг прекара 10 години в Юнайтед, преди да премине в Рома, първо чартърен, а предишното лято бе изплатен и с непрекъснат трансфер. Арменецът Мхитарян напусна Юнайтед в посока Арсенал през 2018 година, след което дебаркира в Рома. Двамата играчи са дали вътрешна информация от кухнята на "червените дяволи " и са съдействали за разузнаването, пишат италианските медии.

"Предстои ни мач против огромен тим, може би любимецът за трофея в шампионата. Подготвени сме добре. Говорих с двама, които са играли в Юнайтед преди, знаем, че ще бъде мъчно, почитаме Юнайтед, само че и ние имаме своите упоритости ", разяснява Фонсека на конференцията преди мача. "Не играем постоянно полуфинал в евротурнирите и осъзнаваме значимостта на този миг. Феновете ни изпратиха уместно и за нас е значимо да усещаме тяхната поддръжка. Ще се борим за тях и за клуба ", добави Фонсека.

Крис Смолинг, който през март лекуваше поредна травма, се завърна в състава и ще излезе против някогашния си тим. "Жалко, че няма да има цялостен стадион и моите другари и близки да гледат двата тима, които заемат огромна част от моята кариера. Рядко се случва да играеш във значим мач против тим, в който познаваш всички футболисти. Всички съставки този дуел да бъде специфичен са налични. Пропуснах доста мачове този сезон поради травма, само че в този момент се усещам добре и съм подготвен да оказа помощ на Рома ", сподели Смолинг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР