Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Гари Невил изрази разочарованието си

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Гари Невил изрази разочарованието си
Коментари Харесай

Гари Невил реагира на нецензурния преглед на Пол Скоулс за тактиката на Манчестър Юнайтед на Ерик тен Хаг

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Гари Невил изрази разочарованието си от проблемите на клуба с къси корнери при успеха им против Уигън в понеделник вечерта, само че спря с изключение на шерване на мнението на Пол Скоулс по въпроса.

Скоулс издаде елементарна присъда „ късите ъгли са м*** “ в Instagram по време на пътуването на Юнайтед до DW Stadium. Диого Далот и Бруно Фернандеш вкараха, с цел да изпратят тима на Ерик загар Хаг до четвъртия кръг, само че двойка несполучливи къси корнери при 0-0 провокираха някои рецензии.

Юнайтед означи единствено пет гола от общоприети положения в сезон 2022-23 (според WhoScored), най-ниската възвръщаемост в цялата Висша лига. Те са на път да преминат това през този мандат с четири сложени цели в 20 мача, само че Арсенал и Евертън към този момент са достигнали двуцифрени цифри в този раздел.

Екипът на Тен Хаг свърши значимата работа, настройвайки до четвърто отиване и връщане до Нюпорт Каунти или Ийстли. Невил обаче разпозна разочарованието на някогашния си съотборник Скоулс.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР