Бившата звезда на Лудогорец Върджил Мисиджан няма да влиза в

...
Бившата звезда на Лудогорец Върджил Мисиджан няма да влиза в
Коментари Харесай

Бивша звезда на Лудогорец отърва затвора

Бившата звезда на Лудогорец Върджил Мисиджан няма да влиза в пандиза. През май 2018 година актуалният футболист на Нюрнберг бе наказан на шест месеца зад решетките, като два от тях бяха условни. Сега обаче няма да му се постанова да лежи "на топло ".

Той бе измамен под отговорност поради побой на паркинг в Розендал, когато 68-годишен мъж се оплака, че е признат в болница с двойно строшаване на глезена и голям брой травми на лакътя, поради спор за паркомясто. Първата инстанция на съда в Холандия му наложи въпросната глоба, само че той апелира.

И по този начин до 25 ноември, когато на процедура футболистът, който в този момент лекува тежка травма, беше опрощение. Съдът в Ден Бош наложи глоба от 240 часа общественополезен труд и условна присъда от 58 дни. Присъдата незабавно беше призната от Мисиджан и юридическия му екип.

Съдът реши, че той е отговорен единствено за счупения гален, само че не и за фрактурата в лакътя, тъй като те не са провокирани съзнателно. Апелативният съд взе поради и расистките обиди, на които Мисиджан е бил подложен непосредствевно преди сбиването.

"Върджил приема наказването си и ще направи всичко допустимо да не се повтаря подобен случай. Той откровено съжалява за постъпката си. Сега ще прекарва времето си сред Германия и Холандия, с цел да може да изтърпи наказването си ", показа бранителят му Йохан Хаансма.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР