Бившата световна шампионка по художествена гимнастика и водеща на предаването

...
Бившата световна шампионка по художествена гимнастика и водеща на предаването
Коментари Харесай

Симона Пейчева с нова любов! Вижте кой накара красавицата отново да се усмихва

Бившата международна шампионка по художествена гимнастика и водеща на предаването „ Неделни нюанси " по Българска национална телевизия 2 Симона Пейчева лети на крилете на любовта.

Новият мъж в живота на гимнастичката е Петко Петков, притежател на огромна компания, която от 20 години се занимава със строителство и съоръжения на отоплителни, вентилационни и климатични уреди, написа "Галерия ".

Казват, че Петков с наслада задоволявал всички женски стремежи на Симона. А на някои от фотосите от пътешествията им даже се вижда брачна халка на безимения пръст на мъжа. Самата Симона също носи годежен и венчален пръстен, само че изрично отхвърля да разяснява дали към този момент не е омъжена за новия си другар, разяснява още "Галерия ".

В остарели свои изявленията някогашната прелест признава, че даже да облече бяла рокля, то ще е скрито и без непотребна показност.

Говори се, че Петков се схваща прелестно с 12-годишния наследник на Пейчева - Алексей, който тренира футбол от дребен. Тя дълго време се опитвала да го откаже от ритането на топка, само че откакто схванала, че това не е просто волност, която ще мине, го оставила да следва гения си.

Към днешна дата за момчето футболът е всичко, а той от дребен се показва повече от феноменално на терена. Майка му даже му подарила мач онлайн в Испания, защото бил вманиачен почитател на Меси. Алексей е наследник на Симона и някогашната й половинка Горан Петров, с който се разделят единствено година след раждането на детето.

„ Може би не бяхме подобаващи един за различен, само че за сина ми няма по-добър татко от него. Осъзнах, че нещата сред нас не са като първоначално, че на мен ми липсва нещо. A аз, когато доста желая нещо, гo върша, съпротивлявам се за него и не се възнамерявам за цената, която би трябвало да платя, с цел да съумея да го имам ", разяснява преди време в изявление шампионката.

Според слуховете обаче, Симона се разделя с Горан, поради сътрудник в несъществуващата към този момент телевизия ВВТ, където тя води предаването „ Така го вършат дамите ", написа „ Галерия “.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР